Milićević (SPS): Peti oktobar dobar za SPS, zbog njega se stranka modernizovala

Ostavite komentar


  1. To je tacno. Za dve godine koliko su bili van skupstinskih klupa napustili su skoro svi. Dacic je volsebno oziveo stranku, sklopio pakt sa DS i vrlo brzo usao u vladu. Sto se tice vandala to nisu bili demonstranti vec oni kojih I sada ima medju 1 od 5.000.000 pozeri koji su voleli da se slikaju i imaju neki dokaz (sada su to selfiji i fotografije sa protesta u Danasu) da su bili petoktobarci.
    Inace pozar je bio u poslanickim prostorijama SPS gde su palili kompromitujuca dokumenta i dzakove sa glasackim listicima.

    1. A zamislite da foteleje nisu ukradene iz zapaljene skupstine 5. oktobra ne bi imali nikakav program.

  2. Pa modernizovalo se KOFERCE, od srece peva Miljacku, sto kazu poljoprivrednici PRELIVA SAMO PRELIVA, valjda ce i vama doci kraj.

  3. Pa 2001, 2002. i 2003. godine nije bas sve tako izgledalo sjajno. Ni spolja ni iznutra. Ali, kad je Kostunica dosao na vlast on je abolirao SPS za mnogo toga sto su njegovi funkcioneri pogresnog uradili, jer oni su bili faktor koji podrzava vladu i zato su indirektno preko trecih lica privezani na vlast.
    Sad posle mnogo godina kad se ljaga za lose i pogresno sprala ovo razdoblje se tretira kao nova sansa za SPS. A, na Kostunicu se baca drvlje i kamenje, valjda iz straha da ih njegovi ne zamene na vlasti, a i iz „ZAHVALNOSTI“ sto ih je ponovo oziveo. Tako je to u Srbiji dobrota se ne prasta. Ali i nezahvalnost ne zaboravlja.

  4. Opet NIŠTA – svaki put kada se pojavi ovaj Milićević, očekujem da objasni kako je polupao državni auto idući na slavu (privatna poseta), a imao i vozača – MNOGO VAS JE BRE BRATE DA SE TOLIKO BAHATITE, a bez objašnjenja kada nešto skenjate. Nikom – ništa ???

    1. Nemoj čiča nemoj ko boga te molim, u okolini ima na stotine bahatnika a ti bacaš sve na ovog koferčetovog cigančića!

    2. Kolika pristalica genocidnih dripaca treba da bude neko da bi uzeo nik Čiča Avalski ili Nikola Kalabić geometar iz Valjeva?

  5. Biće zapisano u istoriji kao jedna od velikih gresaka srpskog naroda sto 6 oktobra svim političarima Sps i Srs nije zabranjeno doživotno bavljenje politikom a bojim se da ćemo istu grešku u budućnosti napraviti sa političarima Sns.

  6. Pored Dačića sad su i „mali“ socijalisti počeli da citiraju velikog SNS vođu. „Oni mise da se ja nekoga plašim“. Nadam se da naši naučnici koji se bave očuvanjem ćirilice neće to uvesti u standardni srpski govor. „Oni misle da se ja nekog plašim? A sad dragi gledaoci vremenska prognoza“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.