Milojičić: Naprednjaci ne umeju da rukovode gradom

Moguća prinudna uprava i izbori u Smederevskoj Palanci

Ostavite komentar


  1. A vi iz DS kao znate kako se vodi grad, znamo to i osetili smo dok ste bili na vlasti, ni jedan grad u kojoj ste bili na vlasti još uvek ne može da se izvuče iz finansijske krize, dobro ste vodili ali za svoj džep.

  2. Po Milojcicevim recima samo Djilas i kartel oko njega su sposobni da vode Beograd.Znaci sposoban si da vodis Beograd samo ako imas obraza da podignes milionske kredite i nikad ih ne vratis.

  3. Majko mila! Ovaj lik komentariše upravljanje gradom. Pa on je neprikosnoveni prvak u uništavanju neke lokalne samouprave. Svi u Srbiji znaju kako je vodio Smederevsku Palanku. Jedino ispravno što može da učini, je da se zavuče u mišju rupu i nikada iz nje da ne pomoli glavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.