Milojičić podnosi žalbu Ministarstvu državne uprave

* Ministri su gluvi na narod koji štrajkuje, gladuje, diže ruku na sebe zbog nemaštine, ističe Milojičić
Nakon što na dnevni red skupštine Smederevske Palanke nisu stavljene tačke o smeni vlasti

Ostavite komentar


  1. Magarče taj ugovor sa FIATOM je otpisao tvoj Tadić i tvoja žuta nebulozna stranka i sada Srbiji napravila haos.

  2. Nepostoji ugovor na svetu koji nesme da se pokaže u javnosti kao ovaj žuti koji je toliko korumpiran da bi ih i sada diskreditovao.

  3. Ugovor sa Fijatom je potpisao Dinkić,a isti je sada savetnik vašeg vođe.

  4. Пуна подршка прнципијелном лагању, попишавању и завлачењу рднка Смед. Паланке. То је почела ДС а СНС је само наставио утабаним стазама.
    Само напред. Грађани/рафдници су добили оно што су тражили.

  5. Kena je dobio i potpise navedenih odbornika a kad se u SNS-u saznalo za to poslali su dva dzipa a ne autobus i te iste potpisnike nasilno odveli u nepoznatom pravcu. Sednica nije odrzana. Metode udbe i glavog udbasa. Palanka lici na prosecan grad u Kolumbiji u kome zive obespravljeni i bedni. Ljudi odlaze, masovno, problemi grada ostaju. Obecanja stoje za svake sledece izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.