Miloš Jovanović: Međunarodni ugled Srbije srozan na najniže grane

Ostavite komentar


  1. Господин Јовановић заборавља да је и дан данас велики сарадник Драгана Ђиласа који је гле чуда велики заговорник сарадње Србије са Западом.

  2. Gospodin Jovanović i gospodin Protić – to bi mogla biti efikasna i „učinkovita“ nova „udarna pesnica“ objedinjene opozicije oko 2, 3 krupna zajednička cilja. Sve druge „kolone“ i „usitnavanja“ vode tamo gde su i do sada vodile – u ćorsokak. Doduše u „zaleđini“ ako je to najvažnije za najbrojniji deo opozicije.

  3. Tužno je, dragi Miloše, što smo dozvolili da na vlasti budu oni koji ti ni u čemu, a najmanje u moralnom smislu, nisu ni do kolena. A to itekako ima veze i sa našom kolektivnom glupošću.

  4. Milos ne nabraja likove koji su u Srbiji pozitivni a za mnoge u Evropi negativci: Gavrilo Princip, Milosevic, Mladic, Karadzic,.. po tome nas Svet prepoznaje, to je srpski „imidz“. A to, sto je Kosovski boj bio 1389 a Prvi Srpski ustanak tek 1804 i nije bas za neku hvalu. Izgleda da je Srbima dobro bilo 400 godina pod Turcima.

  5. Pa ovaj mi je Jovanović delovao kao intelektualac.
    Potrebno je urazumi se.
    Carstvo, ustanci i pobede behu poodavno.
    Mi bi smo želeli živeti u modernom dobu zajedno sa ostalima u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.