Stranci Miloša Parandilovića pristupilo Udruženje starosedeoca Kraljeva 1foto: Novo lice Srbije

Udruženje starosedeoca Kraljeva kolektivno je pristupilo stranci Novo lice Srbije narodnog poslanika Miloša Parandilovića.

Ovo udruženje ima četiri odbornika u Skupštini Kraljeva, stoji u saopštenju stranke.

“Ivan Matović predsednik ovog udruženja je dokazani borac protiv SNS režima i neretko meta lokalnih vlasti. Novo lice Srbije ukrupnjava političku scenu i to pokazujemo i današnjim primerom”, stoji u saopštenju.

Parandilović je poručio da će nastaviti sa okupljanjem „dokazanih lokalnih boraca protiv režima“, te da im je u toj borbi „potreban svaki neokaljani opozicionar“. On je najavio i izbornu skupštinu stranke za oktobar, te rekao da nastavljaju sa osnivanjem lokalnih odbora.

„Želimo da damo veliki doprinos obaranju naprednjačkog kartela i oporavku Srbije nakon njihove vladavine. Starosedeoci iz Kraljeva su umereno desna opcija, vrlo sličnog programa i kao takvi predstavljaju veliko pojačanje za Novo lice Srbije. Trudićemo se da sarađujemo sa svim lokalnim udruženjima i organizacijama koje se bore protiv naprednjačke hobotnice”, dodaje Parandilović

Ivan Matović, predsednik Starosedelaca Kraljeva i kraljevački odbornik, mišljenja je da promene ne mogu izneti „potrešeni političari“, već samo „nova lica“.

„A to novo lice može biti samo neko poput Miloša Parandilovića. Građani nestrpljivo čekaju da se na političkoj sceni, konačno, pojavi neko nov, mlad, pametan i sposoban, da prestanemo da se vrtimo u krug i da jednom za svagda stanemo na put korupciji, kriminalu i lopovluku“, naveo je Matović.

On je napomenuo da je udruženje čiji je predsednik nastalo 2016, okupivši ljude koji se do tada, kako kaže, nisu bavili politikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari