Vučić: Od Šojgua sam dobio na poklon njegove crteže i grafike

Ostavite komentar


  1. Ministar Sojgu liči na vojnika , po odelu vojnika tj uniformi vojnika , normalna stvar ,Ali.ovde u Srbiji ministar vojske je jedan čovek koji nema uniformu, nikada nije vojničke čizme „obuo“.Ne zna šta je vojska ???
    Ostaje pitanje zasto i.dokle će Srbiju po svim šavovima da ponižava samoizabrani na prevaru izabrani Vučić ,koji će Srbiji doći glave. Ali i SEBI!

    1. Vulin ne zna nista o vojsci, ali on i njegov drzavni sekretar bojan jocic znaju o nabavkama posebno nabavke za vojno zdravstvo i vma. Tu je nevidjen kriminal!

      1. Zato je Vulin i izabran za ministra vojnog Srbije. Naravno, po zelji (odn naredbi) njegovog vrhovnog komandanta Vucica. Ja tebi stan velicine fudbalskog igralista u sirem centru Beograda (AV) a ti se manje mesaj u poslove ministra vojnog. Osim, paradne situacije poput slikanja sa Sojguom.

    2. Nije vojska bila demoralisana uopste, vec zbunjena razvojem dogadjaja, koji su se pokazali kao su rezultat dogovora na najvisem nivou, a koji su se pokazali da nisu bili u najboljem interesu nase zemlje. Pa je onda nastupilo demoralisanje i ponizenje tretmanom od strane nase drzave- statusom i platama koje su im dali. Nasi dobrovoljci i ucesnici ratova jos uvek nisu zbrinuti, vec se ponizavaju sto traze postovanje koje im pripada.

      1. Pitam se, … a za koga ce ti tvoji ‘ucesnici ratova’ da (ne)glasaju na sledecim vucicevim samo-izborima?!?

    3. Od sada ce sluzbeni poklon biti Dragicina tapiserija sa produhovljenim likom ministra vojske.

    1. A sem brodova od papira za Vučića jel doneo nešto konkretno za Srbiju? Vulin je najavio neke cevne bacače, jel on to mislio na Vučića posle vojničkog pasulja ili je sanjao nešto?

    2. Mozda mi goste iz Rusije i dozivljavamo kap prijatelje ali nesto nisam siguran da i oni misle isto – u protivnom bih ocekivao da se zadrze dan-dva u poseti a ne ovako da ne sastave ni 24h na tlu Srbije. Uglavnom dodju prepodne i do uvece su vec otisli kuci… da l’ nemaju poverenja u srpsko rukovodstvo (ili ih mozda dobro znaju), il’ nemaju sta vise sa njima da pricaju il’ je nesto trece u pitanju…

  2. Ova posjeta dokazuje kolika je vaznost SRBIJE i njene armade u svijetu kad ministar odbrane jedne velesile bar vojno dolazi na noge srpskom ministru na konsultacije a u Titovo vrijmr se to zvalo DOLAZI PO SVOJE MISLJENJE.Tako je to jos samo da i AMERI dodju nared .Samo bih zamolio Vulina da nacaka dugu …..

    1. Bole@ Sada treba samo zapevati onu staru patriotsku pesmu „nas i rusa 500 miliona“ i svi ce se nama prikljuciti.

  3. Srbija nikada neće učestvovati u antiruskoj histeriji i nikada neće razmatrati uvođenje bilo kakvih sankcija Ruskoj Federaciji, niti će biti tamo gde se o Rusiji loše govori ili gde se Rusija napada. Zbog toga Rusija ceni i postije nasu zemlju!

    1. Pitam se na koliko je ceni ?
      Sto? Dvesta dindži?
      Sta tu ima da se ceni kad te doceka Vulin? Il se prvi Vulini u vodu bacaju? Il je to mlaki uvod u finalni šou i Šojguov sastanak sa princem AV?
      Banana…

  4. Ne vodimo ni americku, ni rusku, ni kinesku politiku, vec iskljucivo politiku koja je u interesu srpskog naroda. Za malu zemlju kao sto je nasa vazno je da ta politika bude odmerena i da balansira izmedju politika velikih sila

  5. Srbija zeli dobre i cvrste odnose u buducnosti, i to ne tradicionalne, istorijske i kulturne veze, kako bi to neko mogao da ogranici, vec dobre politicke i ekonomske odnose sa Rusijom

  6. Od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Rusije odnose karakteriše da nismo nijednom išli jedni protiv drugih, što je retki primer i slučaj bilo kojih naroda u svetu.

    1. Pa to jeste al mi sa rusima imamo veze ko i Kina sa Indonezijom. Znaci moze bit a i ne mora . Al kad se Srbi toliko lože( što je mišljenje svakog ruskog cara kroz istoriju) sto ih ne bi malo privukli na našu stranu , ništa ne košta a može da se štrpne. Zatrebaće kad njemci udare na Moskvu , da skrenemo front il protiv turaka , zbog Carigrada.Elem , jedini car je ovaj poslednji Romanof koji je gajio kakve takve simpatije prema Srbima. Zato je tako , nek mu je laka zemlja, i završio.Jer nit smo im mi susedi te nas ne mogu ni napasti nit mogu sarađivati s nama, nit smo mi ikakav faktor sem remetilački , u zadnjih 5 vekova. A najaca karika koja nas spaja, pravoslavlje, bi bila smrtna presuda srpskom nacionu da smo im komšije ili da smo više bili povezani kroz istoriju. Mala smo nacija , s očiglednim ruskim kompleksom i prevelika je to tamnica za naš mali narod , nestali bi u stepi.
      Baš kao što je opisao i za sva vremena nam napisao veliki Crnjanski u drugoj knjizi SEOBA.
      No ta knjiga i to viđenje Rusije nije popularno kod modernih nacionalista jer vrhunac politicke ideje kod njih je ideja Srbije kao ruske gubernije.Zerbzki nazionalisti sa ruskim ularom na glavi.

    2. Zašto pustate ove botovske komentare. Malo li im je prostora u ostalim režiskim glasilima? Ovde im nije mesto, bez obzira na slobodu mišljenja koju gajite.

  7. Lepo odrzana ceremonija. Drago mi je da je Sojgu opet ministar, jer je stvarno zasluzan. Sve cestitke.

  8. Ovoj zemlji nikad nije bilo potrebnije članstvo u NATO..

    Da nam ne paradiraju ovde KGBovci..

  9. Ne znam sta je ponizavajuce u svemu ovom?Prosto mi nije jasno ko se ovde vise ponizava?Ko je u ovom slucaju jadniji?Rusija ili Srbija?Sojgu je jedan patriota i general armije a Vulin je covek koji ima 15 dana vojne obuke a smatra se nekim,kao patriotom.I ovako mozemo u nedogled.Uporedjivati Sojgua i Vulina je jedna besmislica!!Mislim da seRusija iz svojih interesa,drzi ovog Vulina.Tesko nama,gradjanima Srbije sa ovakvim ministrom odbrane a i sa ministrom unutrasnjih poslova,ministrom zdravlja,ministrom pravde,ministrom gradjevine….

  10. Eeee…general Ruske Armija i ministar Obrane a nije u uniformi Armije Ruske Federacija a ovaj Vulin je napravio “ frku “ zbog uniformi prilikom ne zvanicne posete Delegacije sa njim na celu ( kao civil ) u Crnoj Gori sa teskim “ optuzbama “ na racun aktuelnog rezima Republike Crne Gore …

  11. Vece ponizenje Gospodin i Vojnicina Sojgu nije mogao da dozivi!?
    Kod Vulina,sa Vulinom?

    1. Kako vojnicina? Pa i on kao julin nije sluzio sovjetsku armiju. Smirite se,pobogu.

  12. Svojevremeno je Toma poklonio Majklu Medsenu svoju Tomovaču a ovaj njemu poklonio svoju knjigu poezije. Sada Vučić poklanja rakiju i pušku, a od ministra odbrane Rusije dobija brošuru sa njegovim grafikama i radovima u drvetu.
    Valjda su sad shvatili šta se poklanja.

  13. Zanimljivo je da je 90% botovskih komentara potpisano zenskim imenom. Neverovatno je da su zene toliko zainteresovane za armiju, ili cak za Rusiju. Ili su jednostavno zainteresovane za botovanje. To su te nase uciteljice i vaspitacice, leglo botovskih komentara iz prosvete.

    1. Ma nisu to zene vec muski “ botovi “ koji se kriju iza zenskih imena ..izgleda lepo i prijatno sa ucescem zena “ naprednjakusa “ u “ macho “ sekti zvana sns
      Nego …recite Aci ( posto nezna a hvali se ) da Sojgu nije Sagal pa njegovi ( Sojgu – ovi ) crtezi i grafike su “ bez veze “ i nikakve vrednosti pa ce samo “ skupljati “ prasinu stanu a ni Tamara bas ne “ obozava “ umetnika Sojgu – a ( ako je jos tu )

  14. Unapredjenje vojne saradnje sa ovako velikom silom i starim prijateljima je uvek dobrodoslo.

  15. Za neverovati je da je ova vest oduzela prostora jednog feljtona. Razumem da se odradjuje placena ili iznudjena izborna kampanja sns klana na trenutnoj apsolutnoj vladavini , ali ne treba bas do tolikog neukusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.