Ministarka pravde Maja Popović odgovorila Proglasu: Cilj zahteva i uslova isključivo destabilizacija državnih organa

Ostavite komentar


  1. Manipulacije, servilnost, zloupotreba zanemarivanje ociglednog,… samo su dokaz zarobljenih institucija od strane uzurpatora koji bi da vladaju „legitimno“.
    Zasto Ustavni sud ne odgovara, zar nije policija upravo i prozvana za nezakonite radnje, sta rade javni tuzioci,..? Koji drzavni organ ovde funkcionise?
    Zar „ministarka“ treba da razjasni pametnijima od sebe kako se sta radi?

  2. A kada Vućić suflira državnim organima kako da se ponašaju, onda to nije destabilizacija državnih organa ?
    Primer, komentarisanje krivice Miškovića, najava hapšenja Kosmajca, relativizacija količine marihuane u Jovanjici, kakvo delo treba pripisati Radojičiću, i još mnogo, mnogo drugih usmeravanja. To je valjda u cilju stabilizacije.

  3. SNS-ovci se raspišu samo kada je u pitanju opstanak njihove vlasti. Pored tolikih problema u društvu, tolikog nepoštovanja zakona od strane vlasti, ministarka je našla sad da se javi. Sad kada je celoj planeti jasno da su izbori pokradeni.

  4. Boris Tadić kojeg pominje ministarka nije nikad bio nosilac liste (njegovo ime u nazivu liste) na pokrajinskim i lokalnim izborima.
    Ne obmanjujte javnost draga gospođo..

  5. Не функционишу институције, али зато јако добро функционишу партијски кадрови, Загорка Доловац, Стефановић, Ђука, госпођа министарка, … , ето, Јовањица 2 није се ни помакла од припремног рочишта, већ трећа година (ваљда треба да застари), а тако је и за бирачке спискове, судове (кад суде ствари непријатне за СНС), полицију, … све је под контролом мафијашке власти!

  6. Jos jedan dokaz pogresne osobe na pogresnoj funkciji zato je Srbija na dnu kada je i njen resor u pitanju.

  7. PR Ministarka se konačno javila da se slaže sa stavovima Brnabić i Vučić. Postavljena je da bude glasnogovornik vladajuće sekte jer se ne razume u svoju funkciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.