Ministri iz SNS proveli dva sata na Andrićevom vencu, Vučić se večeras obraća na TV Pink 1Printskrin TV Pink

Ministri iz redova Srpske napredne stranke proveli su oko dva sata na sastanku kod Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS na Andrićevom vencu, a najavljeno je Vučićevo obraćanje večeras za Nacionalni dnevnik TV Pink.

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12.00 časova u Predsedništvo Srbije, a sastanak je počeo oko 12.15, preneli su mediji.

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović. Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glisić, preneli su mediji.

Ovaj sastanak se održava povodom krize u koalicionim odnosima sa SPS-om Ivice Dačića.

Održani su juče i drugi sastanci rukovodstva i lokalnih odbora SNS, a mediji spekulišu da bi moglo da dođe do vanrednih izbora na jesen i raskida saradnje sa Dačićevim socijalistima.

Kao razlog navodi se nedvoljna podrška Vučiću na sednici Narodne skupštine o francusko-nemačkom planu za Kosovo prošle sedmice.

Poslanik SPS Zvonimir Stević podneo je ostavku, nakon što se na društvenim mrežama proširila objava da je tokom pomenute sednice gledao film za odrasle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari