Ivica Dačić održao sastanak sa poslanicima SPS, koliko je bilo dramatično 1foto FoNet Zoran Mrđa

Članovi poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije, pre početka sednice parlamenta, imali su sastanak sa Ivicom Dačićem i to je bio razlog njihovog malog kašnjenja na sednicu.

Za Danas ne žele da otkriju šta je bila tema tog razgovora.

“Ništa dramatično”, napominju.

„Na pitanje da kritike ipak ima i da su se našli na meti naprednjaka zbog nedovoljne podrške predsedniku tokm sednice o KiM , odgovaraju da su oni učinili sve što je do njih.

Podržali smo Izvešaj kanelarije, a šefica poslaničkog kluba Snežana Paunivić, što piše i u steno beleškama, tokom govora rekla je da će podržati svaku akciju predsednika države i da će uvek biiti uz njega, šta god da odluči. Šta je trebalo više da uradimo“, kažu poslanici SPS.

Oni podsećaju i da su socijalisti do sada podržali sve zakone koje je vlada predlagala i da su mnogi zahvaljujući njihovim glasovima prošli.

Kriza u odnosima vladajuće koalicija nastupila je juče nakon objave u medijima da je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i SNS održao sastanak rukovodstva svoje stranke, na kome je zaključio da su naprednjaci ostali sami.

Pomenuti su i novi izbori na jesen, kao i da će Vučić biti kandidat za premijera.

Odbori SNS oglasili su se podrškom svom predsedniku, a premijerka Ana Brnabić održala je sastanak sa ministrima, dok bi Vučićev sastanak sa ministrima SNS u njenoj vladi, trebalo, prema najavi Tomislava Momirovića, da se održi danas.

Mediji prenose da je na sastanku SPS-a, smenjena šefica poslaničkog kluba Snežana Paunović, a da je poslanik Zvonko Stević, podneo ostavku, jer je objavljeno da je tokom sednice o Kosovu, gledao navodno porno film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari