Mirković (SNS): Podrška Nešoviću nastavak jeftine manipulacije SZS-a

Ostavite komentar


  1. postovani gospodine iz sns mozda je falsifikovao diplomu,ne znam ali znam da se u jkp skupljaju kapilarni glasovi,znam da se ljudi ucenjuju i da im se preti otkazom ukoliko oni i njihove porodice ne glasaju za Av.

  2. Klasična taktika SNS-a, čim te uhvate u nečemu ti odmah napadni toga za nešto. To će moći tako dok je njihova policija i pravosuđe, samo ničija nije gorela do zore.

  3. Dobro, kakve veze ima falsifikovanje diplome sa obavezama u javnim preduzecima da se sakupljaju glasovi? Ok, nema diplomu, dobice otkaz-postujem! Ali sta cemo sa ovim drugim delom? Sad sto on nema diplomu(ako je vec nema) znaci da vi mozete da zloupotrebljavate svoje polozaje na kojima ste vecina takodje bez ikakvih kvalifikacija. Voleo bih da sam zaposljen u nekom JP, isto bih ovo radio. Naravno, zbog toga me i nema tamo. Ko je tamo obicno ne pravi ovakve ispade, bar ne dok ne bude potpuno jasno da je vlast bivsa i da su ga popusili. Onda su iste te pijavice prve koje se nacrtaju kod novij vlasti da bi sebe predsavljali borcima za promene. Kada padne vlast, treba napraviti kolektivno otpustanje iz JP na nivou drzave, pa onda ponovno zaposljavanje. Ovako se nista ne menja. Najvece poltroncine plivaju i cekaju da im neko drugi obezbedi novog gazdu, a ovi sto su menjali dobiju tukija. Ne kazem da ti koji menjaju trebaju dobiti nesto, ali kazem da ovi koji cute pod svima trebaju izgubiti bar nesto. Pa da se ovaj narod opameti ako moze malo. Ako takvih stvari ne bude onda je sve presipanje iz supljeg u prazno. Ja bih uveo zakon da onaj ko radi u drzavnoj firmi nema pravo da glasa, jer taj nikada nece glasati za bolje sve dok mu je dobro sa ovima na vlasti.

  4. Poštovani gospodine SNS-o..o dosta je da ti uvek zaprškaa svakom jelu, operi molim te prije upotrebe kašiku jer vidim da ni to neznaš.

  5. Ako je reč o lažnim diplomama, kadrovi SNS-a su za to najbolji stručnjaci, a ovaj čovek 2o godina pošteno radi u gradskoj čistoći u Beogradu i sada su se setili da mu proveravaju diplomu,

  6. Falsifikovana diploma je otkrivena kada je objavio da se zaposleni angažuju na skupljanju sigurnih glasova. Neverovatni ste vi iz SNS-a, zaista. Kako tako moralni niste kada su u pitanju ministarske diplome? Sram vas, bre, bilo! Em ste bezobrazni, em bahati.

  7. Mogu da dodam samo da Prepoljci a i Belopoljci imaju svako svoju grupu na Instagramu… ostalo je Istorija…

  8. Opa, kakva naprasna pravdoljubivost SNSovaca.
    Šta će mo sa diplomom ne diplomiranog doktora ministra ili plagijatom Siniše Malog, i njima momentalni otkazi jel. Pokvarenjaštvo je osnovna osobina ovih likova,

  9. Nakon što je doktorat ministra za finansije proglašen za plagijat predsednik je u njegovu odbranu izjavio da za to radno mesto nije potrebna čak ni fakultetska diploma i da Siniša Malo odlično radi svoj posao. Očigledno da za rad u komunalnom preduzeću potrebna veće stručna sprema nego za ministra finansija.

  10. Da li je istina da je doktorantkinja nacelnica Sandra Pantelic preko privatnih firmi naplacivala do 2000 eura za mesto nacelnik i pomocnik odnosno mesta samostalni i visi savetnik u sekretarijatima gradske uprave Beograd. Ispitaj clanu Mirkovicu svoje clanove i botine sns. Beogradjani ce vas sve do jednog PROTERATI ali i propisno naplatiti i opaliti. Don.

  11. Sta tek rade sindikalci u gradskoj upravi beograda dele sami sebi diplome i mesta nacelnik i pomocnikk a plate u rasponu od 90 000 do 115 000 dinara.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 8

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.