Mirković: U Đilasovim redovima vladaju histerija i panika 1Foto: Screenshot Youtube SNS Voždovac

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Mirković saopštio je danas da u redovima Đilasove stranke „vladaju neverovatna histerija i panika“.

On je dodao da zboig toga „njegovi poltroni kao na traci nastupaju sa indentičnim izjavama i pokušavaju svoj debakl na izborima da maskiraju lažima“.

„Šokantno je da Dragan Đilas, čovek koji je uništio Beograd, preko svojih marioneta pokušava da se izbori za još neki mandat, kako bi svoje ogromno bogatstvo dodatno uvećao“, rekao je Miroković u saopštenju.

On je istakao da su „Đilas i bivši režim u više navrata pokrali volju građana, međutim od toga gore je samo, što su pokrali državu i svakog čoveka u našoj zemlji“.

„Licemerstvo, drskost i bolesna želja da se dočepa vlasti je nešto što krasi najgoreg gradonačelnika u istoriji, ali to nije dovoljno. Na vlast se dolazi pobedom na izborima, poverenjem građana kao i konkretnim rezultatima koji su postignuti. Ako uzmemo u obzir da je Đilas jedine rezultate napravio svojim privatnim firmama, koji se mere stotinama miliona evra, jasno je zašto više nikada neće voditi ni mesnu zajednicu, a kamoli nešto više“, naglasio je Mirković u saopštenju.

On je podvukao da su napredak i razvoj svakog dela našeg Beograda i Srbije politika predsednika Aleksandra Vučića i to je ono što građani vide i poštuju.

„Zato je pobeda na poslednjim izborima očekivana, ali je ona i dodatni motiv za nas, da od Beograda i Srbije činimo još lepše i bolje mesto za život svih naših građana“, zaključio je Mirković u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari