"Vučić uz političke roditelje Šešelja i Tomu": Aleksić za Vučića kaže da je izvor svih nestabilnosti i problema 1foto: Anđela Petrović/Danas

Sve ukazuje na to da u Beogradu postoje šanse za pobedu, ali i da na republičkom nivou može da dođe do toga da se formira neka drugačija vlast, izjavio je za novine Nova lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i predvideo da „predstoje jako teški izbori i da ne smemo da s uljuljkamo i kažemo da će biti lako“.

„Konačno će na ovim izborima Vučić da pokaže svoje pravo radikalsko lice, s obzirom na to da će svi radikali biti na jednom mestu. Svi radikali iz devedesetih, Vučić uz svoje političke roditelje Šešelja i Tomu“, ocenio je Aleksić.

Kako je ukazao, to potvrđuje da su svih 11 godina njegove vladavine, gde se on predstavljao kao nekakav reformator i proevropejac bile obmana građana Srbije.

On je u dubini duše jedan radikal, koji je izvor svih nestabilnosti i problema s kojima se danas država Srbija suočava, smatra Aleksić

Prema njegovom viđenju, to vraćanje likova iz prošlosti potvrđuje njegov strah od gubitka izbora i politički zaokret od EU.

Građani treba da budu svesni toga da je glas za ovu njihovu listu, glas za nestabilnost i neizvesnost, predočio je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari