Miroslav Parović: Najava izbora je Vučićeva bućka za somove

Ostavite komentar


  1. Parović je bivši političar, podrška njegovoj politici se meri u promilima.

  2. Ma ko još sluša ovog Parovića! On je samo još jedan u nizu neostvarenih političara koji bi preko Vučića da se domogne malo slave.

  3. Kada nemaš odgovornost kao ovaj Parović i odlepiš u svojoj mržnji i iskopleksiranosti, produkt takvog stanja ne može biti ništa drugo nego teške nebuloze!

  4. Pariviću za tebe i ne treba bućka, ti i onako nemaš 0,002%. To što porodica glasa za tebe, to ti je.

  5. Što komentarišete ovu personu kad vam ništa ne znači.
    Donekle je u pravu, izaći na izbore u organizaciji sadašnje vlasti je čist promašaj, svi do sada su bili pokradeni od lokalnih do parlamentarnih i predsedničkih.
    Setite se samo lokalnih izbora u varošici Lučane, kad se državna sekretarka MUP sa celom svitom naprednjaka iz Opova i Pančeva sjatila da bi dobili izbore, kako je to izgledalo pitajte Boška Obradovića.

  6. Njegove „ekonomske mere“ su miti i „znacajno povecanje“ plata i penzija koje ce se dobiti posle vise meseci od znacajnog poskupljenja zivota. Najava izbora bez oslobadjanja bar RTS i gasenja huckaskih TV, bez pritika na narod na izborima (mnogo veci nego na kontramitingu) znaci samo „potvrda“ njgove politike

  7. Ti parovicu si toliko pametan da covek slusajuci te pomisli kakvi sve likovi se javljaju da nesto pricaju

  8. Neka prvo oslobodi medije pa da vidimo ko koliku podršku stvarno ima. Ali kukavica Vučić, koji je pokrao sve uzbore do sada, to ne sme. Ne sme da se suoči sa pravom slikom samog sebe i sopstvenim porazom. Pokradenim izborima se ovde hvale i ponose botovi, njima ovaj prevarantski sistem odgovara jer su to paraziti koji źive na našoj muci. Toliko parazita ni bogatija zemlja ne bi mogla da izdrźava, zato brane svog gospodara, iz računa a ne zato što ga vole, u śta će se i on uskoro uveriti kad krene beźanija a već je poĉela. Ceo taj nakazni sistem i s i njegovi akteri dobiće mesto u istoriji bešĉašća gde pripadaju.

  9. Ako se dobro sećamo i ti se hvatao na tu bućku dok si bio njegov satelit, a verovatno si još uvek

  10. Наравно паровићу,и затебе је то бућка,пошто си ти највећа сомчина,и то неке чудне жућкасте боје!!

  11. Ne znam cemu ovi negativni komentari?Covek je u pravu,ko god da je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.