MO: Šabić ne treba da nam se obraća preko društvenih mreža

Ostavite komentar


  1. Mislim, Gremlin u uniformi,kao prihvatio hriscanstvo.
    Da je izasao na izbore imao bi 3 glasa.

  2. Rodoljub Šabić je Poverenik Za Informacije Od JAVNOG Značaja Republike Srbije, tako da treba da vam se JAVNO obraća, da svi vidimo zašto vam se obraća. Društvene mreže su takođe javne, u čemu je problem? Mora informer?

    1. Rodoljub Šabić se nije obraćao ministru ni Ministrstvu nego građanima. Stoga sigurno odgovor iz Ministarstva je deplasiran i nepotreban. O samom ministru njegovi postupci i izjave govore dovoljino.

  3. Meni bilo ispod časti da se obratim dezerteru, ratno hučkačkom retoričaru, pulenu Mire Marković sa opranom biografijom, bivšem kosijaneru i novopečenom pravoslavcu a bivšem ateisti. Sramota države je da ovakav lik vodi MO i uopšte ima bilo kakvu javnu funkciju. Verovatno mu je funkciju dala tetka iz Kanade.

  4. Niko nikada nije više ponizio Vojsku Srbije od našeg Velikog Manitua time što je na čelo Vojske postavio Tetino Tetinče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.