Petrović: Moguće da SLS ponovo bude deo vlade Kosova

Ostavite komentar


    1. Tačno tako. A ovaj veliki „političar“ bi kosti svojih predaka prodao samo ako bi Albanci hteli da mu daju koju „banku“ za to. Medjutim, poznajući mentalitet ovih „multietničara“, siguran sam da će gosin Petrović da prodje, „kao bos po trnju“. Doći će on da traži slobodno mesto u nekom od prihvatilišta u Borči ili Kaludjerici. Kad Albancima ne budu više bili potrebni „srpski glumci“ koji će glumiti multietničnu sredinu, doživeće sudbinu svih onih bijenih, silovanih i proteranih. Samo što će gosin Petrović, tada, da tvrdi kako se on izlagao velikoj opasnosti, kako se žrtvovao, za dobrobit Srba i Srbije. Živi bili pa videli.

        1. Predstavnici srpske liste to znaju i ne očekuju ništa drugo sa te strane osim, zla. Toga je svestan svaki Srbin koji živi okružen narodom, koji nastupa poput čopora. Svi drugi moraju biti eliminisani na najbrutalniji način.. Ako u to sumnjate, odite, makar jednom, recimo, do Prizrena ili peći. Imate autobus „Barileva trans“-a, sa Kosova i Metohije. Mislim da će se i Vama, posle ovog kratkog „turizma“ oči otvoriti. Naravno, ako se vratite, moći ćete svoje utiske da podeloite sa nama. Poenta je što ovaj „liberal“ misli da ih je nadmudrio i da je pametniji od njih. Takvi, obično, plate „ceh“ na kraju.

          1. A mi u Srbiji sa ružama i bombonima dočekamo Albance. Koji licemjeran čovjek si ti prvo treba gledati pred svojim nosom a posle daleko. Nismo ti mi andjeli.

  1. Vidi ti „postenog srbina“, ima da odradi sve sta mu traze Albanci i to za sitnis. Prosli put je bio nagradjen nekom funkcijom u „agenciji za privatizaciju“. Sta li je sada honorar? Btw. Da li je Albance makar malo sramota sto su skoro do svega na Kosovu dosli muljanjem i potplacivanjem? Trebace se jednoga dana pogledati u ogledalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.