Moguće potpisivanje ekonomskog sporazuma Beograda i Prištine

Diplomate za Danas o predstojećem sastanku Vučića i Hotija u Beloj kući čiji domaćin će biti Grenel

Ostavite komentar


  1. Kakve su garancije da ce Vucic zaista otputovati u Vasignton ? Da li ce preplasen , ponovo smisliti neku eskivazu ?

  2. Nece se razgovarati o statusu Kosova ni u pervom ni treu rundu, Evropska unija ima mandad Saveta bezbednosti da normalizuje odnosi izmedju Srbije i Kosova, tu nema reci o statusu Kosova posto vec on se zna za ceo svet pa i Srbija zna to, prema tome ovaj sto sam citao sada od neki analista iz Srbije nije ni iskren ni tacan, na zaloste?!

    1. ali se foliramo i zamajavamo javnost. I pravimo se da ne razumemo. Pregovore zovu „dijalog“. A pregovaracke strane, Kosovo i Srbiju, zovu „Beograd i Pristina“. I javnost i mediji se prave da prihvataju, jer ne zele da vide i cuju ociglednu istinu i realnost. Koja je inace vec prihvacena 2013,

  3. Prihvaticemo samo resenje u okviru 1244.Sve drugo je akt veleizdaje i kazna ce biti adekvatna.

    1. „Darko: Prihvaticemo samo resenje…bla bla …“

      Koji ste to „vi“ koji će nešto prihvatiti ili ne?
      Smešno…

    2. @Darko*** Koga ćete i kako kazniti,ko ste vi da nekog kažnjavate ? Rez.1244 se odnosi na SRJ,Srbija se u toj rez. nigde ne pominje.

  4. Bilo koji sporazum sa Pristinom pa i ekonomski znaci izdaju zemlje i priznavanje KiM kao posebne drzave. Ovo je samo pocetak izdaje , zamajavanje naroda. Vucic nikada jos nije spomenuo Ustav Srbije, rezoluciju 1244., okupaciju Kosova siptarskom vojskom…ja mu iskreno ne verujem.

  5. Hahahaha,propade plan Vučića i Angele da potpiše predaju Kosova ,Tramp se ipak pita na kraju !

  6. molimo ‘Danas’ da prestane sa koriscenjim tudjih jezickih trikova. Kojim se prikriva istina. Pregovaraju Srbija i Kosovo, a ne lokalne samouprave gradova Beograda i Pristine. Dakle, pegovaracke strane su bile i ostale samo Vlada Srbije i vlada Kosova. Na osnovu odluka skupstine Srbije i skupstine Kosova. Pregovaraju. Nije „dijalog“. Dakle, samo, jedino i iskljucivo – pregovori Srbije i Kosova, jer nema, nikad nije ni bilo, niti ce ikada biti nekog ‘dijaloga Beograda i Pristine’. Kao da Vesic sedne u kafanu sa nekim svojim pandanom iz Pristine, pa procaska o jarbolima i metrou….

  7. Jedina dobra stvar kada nadobudni potpise ista sa Kosovom je sto ce mu se dogoditi narod. To je JEDINO cega se boji.

  8. Znači, oni idu na toliki put da pregovaraju o ‘ekonomskim’ problemima !!??
    Ko još veruje u ovo ??

  9. Posto vidim da su svi jedna „velika srecna porodica“, hoce li Irinej dodeliti ordene Svetog Save Grenelu i Hotiju. Mislim, dodeljivao ga je i gorima od njih.

  10. ´´Kosovo´´ je srpska rec-zvanicno tvrdi CIA-e.Nadam se da ce to shvatiti i neki zalutali Srbi……!

  11. Srbija ima svoj Ustav i rezoluciju 1244 SB,a tzv Kosovo ima manje priznanja u svetu i nije clan UN.Ne znam kakvi su to pregovori?

  12. Ne pregovaraju dve mesne zajednice već DVE DRŽAVE koje imaju svoje parlamente,poslanike,Vlade,predsednike,premijere,ministre,Ustave,zakone,teritoriju,stanovništvo,snage bezbednosti(ROSU)…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.