Može li Vučić da utiče na promenu javnog mnjenja u korist EU?

Ostavite komentar


  1. „Može li Vučić da utiče na promenu javnog mnjenja u korist EU?“ Mogao bi ali NECE! Pa zar neko zdrave pameti moze zamisliti da se ova uzasavajuca propaganda za Rusiju i protiv zapada odvija mimo onoga ko je u Srbiji zaduzen sa sve.

  2. Priblizavanje EU TJ zapadu znaci dici ruke od Kim aposebno od rep srpske posle KO zna kakve ucene slede jer pruzis prst Oni ruku otkinu

  3. Bas bi i Vucic imao toliku podrsku, da su mediji slobodni! Sto se EU tice, tu cete vec tesko promenom narativa nesto promeniti.

  4. Vučiću odgovara prorusko javno mnjenje, jer Rusi podržavaju autorativnu vladavinu.

  5. Nek EU poštuje integritet Srbije sa Kosmetom kao neotudjivim delom Srbije i javnost će biti proevropska! Ne radi se ni o kakvom rusofilstvu, radi se isključivo o zaštiti srpskih nacionalnih interesa!

  6. Ova smanjena podrska EU je samo zbog njihovog ponasanja prema nama….na stranu rusofili….ali ovakvo je*anje u nas mozak godinama I oni se cude….

  7. Граџање, који воле нек си земе пастош во руке и срећан пат!

  8. Bravo Solunac.I bravo za redakciju sto su ti objavili komentar.To je misljenje srpskog naroda,a ne Vucica.Nek’ nas podrze u bilo cemu,narod bi prihvatio pruzenu ruku,ovako….Udri po Srbima u Hrvatskoj,BiH.C.Gori,otimanje KiM,davljenje Srbije…..Molim bilo kog analiticara da nadje bilo sta pozitivno za nas narod i njegov interes.Nema.A,da.Demokratija,ali takva da se ne mesa u nacionalni interes,to ce nama Evropa reci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.