Mršević: SPS više ne postoji, ona se utopila u SNS

* "Nikola Nikodijević otvoreno tražio da lažemo građane zarad glasova"
Bivši funkcioner Socijalističke partije Srbije u Obrenovcu optužuje vrh socijalista i predsednika Skupštine Beograda za oportunizam i politikanstvo

Ostavite komentar


  1. Pa, ovi likovi su neuništivi. Izračunajte kada je to bilo pre 27 godina, i, setite se njihovih levičarskih delanja. Strašno je to bilo, i sve je strašnije. U suštini, SPS i SRS, sada SNS, sve ove i one godine dele iste vrednosti i zajedno vladaju samo radi vladanja. Još onda ste, drugovi, trebali reći Slobi i Voji vojvodi da to što rade nema veze s levicom. Ili vas je, možda, zbunjivao tetka Mirin JUL?

  2. I to bas sada nije mogao da gleda ,a sve do sada u SPS u bilo idealno?Da zaplaces od postenja.

  3. Naknadna pamet i pokajanje je ljudska pojava. To je dobro. Nije dobro to što sve te boljševičke i K.O.S.ovske partije nisu proterane u prošlost.

  4. O kakvoj ideologiji pricate?,u srpskim strankama od ideologije nema ni I´.Ovde je u partiskim sistemima samo licni internes,inzernes i onda dugo nema nista sto bi se zvalo ideologija ,pa opet licni interesi,e zato nam u Srbiji i jesu stranke najveca preduzeca a profit ubiraju fukcioneri stranaka,zato i necudi sto pojedini direktori javni preduzeca imaju visestruko veca primanja od predsednika drzave,a ta ista javna preduzeca finaciraju se godinama iz budzeta.

  5. Zašto bi „interesnoj zajednici“ SPS trebala ideologija? Političko biće izniklo iz SKJ u kojem je ugušena jedna ideologija i politika pretvorena u ogoljenu borbu za vlast po svaku cenu. Od političke „majke“ nasledili su samo veštinu „balansiranja“ i „prestrojavanja u hodu“ radi preživljavanja na vlasti. Ostale „interesne zajednice“ su „zaražene“ istim „virusom“. U borbi za vlast ideologija postala suvišan teret.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.