Na Jarinju zaustavljeni odbojkaši

Ostavite komentar


  1. Da se podsetimo gostovanja umetnika u Beogradu..na nasoj granici vraceni..sportiskinje takodje..i sta ocekujemo.O tome su politicari odavno morali da misle.
    .

    1. Gospođo-đice Sonja, Odbojkaši iz Loznice za razliku od „umetnika“ iz Prištine nisu nosili nikakav propagandni materijal, već samo dresove, lopte i dobru volju, dok su „umetnici“ iz Prištine nosili propagandni materijal nepriznate države.

      1. I nasi sportisti vracali su se nazad! Ne odavno pre par meseca, citaj novine komso sve se vraca kao bumerang.

  2. Zna li ta „kancelarija za Kosovo i Metohiju“,i njen „direktor“ koliko su puta onemogućili prelazak srpsko-kosovske granice kosovskim sportistima,akademicima,umetnicima…?

    1. „Косовским академицима„? Како сте смешни. Па тај народ је до јуче ср…о са два камена.

    2. A znas li ti koliko puta su „koosvskim“ sportistima/akademicima/umetnicima zabranili ulazak u centralnu Srbiju? Imas neku cifru? Isto tako, da li su ovi odbojkasi isli na Kosovo da propagitraju stav da je Kosovo deo Srbije i da su na sebi imali ispisane parole u tom smislu kao sto su „kosovski“ sportisti imali na sebi simbole paradrzave koju Srbiaj ne priznaje ili „koosvski umetnici“ koji su u Beogradu hteli da izlazu fotografije terirsta iz uck kao i velikoalbanske simbole? Ima ti neke male razlike. ne mislis? Nego, za pro-aljbansko advokatisanje dobijas i honorara? Burek?

  3. Dobro ste nas naucili kako da nervoziramo nekoga, mene mi je zao zbog toga ali i Srbija je vratila Kosovske Odbojkasice pre neki mesec. Sto ce sada da bude? Mislite prvo sto ste uradili i posle nemojte da se naljutite ili je ova igra macka i misa Gospodina Vucica i Gospodina Thaqija! Samo pitam?!

  4. Пепотане, Није то исто. Србија има право да спречава сваку негативну пропаганду на целој својој територији.

    1. A kad dolazis u Kosovo moras da imas isti dokumenat kao ja kad idem u Srbiju! To znaci da ima Carine i Granice, sto da kazem vise, kako je moguce da Srbija ima pravo a Kosovo ne? U koj svet zivis ti? Izadji malo napolje i videces! Meni mi je zao sto su Srpski sportisti nisu mogli da udju u „Granicni prelaz“ ali zao mi je bilo i kada je Srbija uradila isto pre par meseca sa nasim sportistima.

      1. @Albanac
        Mogao bo i ti da izadjes iz tog tvog veljikoaljbanskog narcis-mitomanskog sveta. Srbija i „drzava kosova“ nisu isti, Srbija je medjunarodno priznata drzava, clanica UN-a i svih medjunarodnih organizacija dok je „drzava kosova“ nelegalni, izdrzavani protektorat bez clanstva u UN. Sto se tice sportista, Srbija nije dozvolila ulazak sa dresovima na kojima su bili simboli nepostojece i ilegalne albanske tvorevine dok su odbojkasi iz Srbije imali na sebi simbole tima za koji igraju, ne nacionalne simbole nego timske. Srbija je dozvolila takmicenje timova sa Koova na teritoriji centralne Srbije. To sto ne kapiras razliku ni u prvom ni u drugom slucaju bi trebalo da te zabrine.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.