Najs: Srbija ne primenjuje zakon u Šešeljevom slučaju

Ostavite komentar


  1. Pa kako će naš svezanjući i svemoćno vođ da uzme mandat svom političkom ocu? Pa nije u redu, ne važe zakoni za svEeeeeeee….

  2. Nemojte više ni spominjati onog Martinovića. On je bruka za struku, ljudski rod, svoju porodicu….mizerija

  3. OK gospodine Najs, samo zaboravljate da je Šešelj bio oslobodjen,ali xa je Meronova (Teodora) mašina učinila sve da vreme provedeno u zatvoru proglasi -kaznom! Gluposti,ili je rebalo Šešelja osuditi,ili ne praviti cirkus. Naročito su mi ovi tužioci, pod znakom navoda, smešni.Najs bi da još uvcek „prosipa pamet“,a glup je ko letva, kao što se juče oglasila i Karla del Ponte pričajući o nečem što je ona morala da reši.Šešelju neće se oduzeti mandat jer nema razloga za to.Uzgred, Šešelj je jedna obična budala,ali čovek koji je hrabar ,zna mnogo,ali i mnogo laže, izmišljajući afere. Ali, kada su u pitanju ovi iz Haškog tribunela svi dsu,osim sidije Antonetija, najobičnija nula,a karakter im je u močvari.

    1. Prijatelju,promasio sintemu.Ovde je rec o postovanju zakona i vladavini prava,ne ontome da li je haskintribunal antisrpski ili nije.
      Ako imas nesto protiv njih,lepo ih tuzis,dobijes na sudu i njihove presude padaju u vodu.Ali,sve dok jedna zemlja prihvata presude tog suda,za nju su one obavezujuce.
      Dakle,postujes sopstvene zakone i oduzmes mandat Seselju.
      Nije toliko komplimovano,veruj mi.
      Jr ce zakon mozda i tebi trebati jednoga dana,pa ne bi bilo u redu da se primenjuje selektivno.

      1. prijatelju ti si nesto pomesao to nije sud. to je politicki aparat za kaznjavanje srba uglavnom bez dokaza. smatram da treba doneti rezoluciju kojom ce se presude tog suda proglastiti nistavim.

    2. @Gile*** Dr.Vjekoslav je osuđeni ratni zločinac,a to što je kaznu odslužio ne znači da je amnestiran od svojih dela!Jednom zločinac-uvek zločinac,a to zna i ova pomenuta persona,po vokaciji pravnik,i srpski poslanik u Skupštini(bruka i sramota srpskog skupštinskog života,plaćenog preko budžeta) ! O njegovom karakteru i močvarama je izlišno trošiti vreme i tastaturu !

  4. G-dine Najs,kako te nije sramota da lupetaš.Znaš kao je Šešelj osuđen,samo da se pokrije vreme u Hagu.O duplim standardima da ne pricamo,a o našima posebna priča.

  5. Vrana vrani oci ne vadi!
    Mi imamo vlast istu kao i za vreme satrapa Milosevica,samo bez njega.
    Sve ce nas pobiti,zemlju potrovati i rasprodati,samo da bi pokazali da gde takvi Srbi prodju,trava i ljudi vise ne rastu.
    A vi g.Najs,razmislite zasto nije bilo elemenata za privodjenje Vucica,Nikolica,Dacica,Vulina… i zasto nije osudjen vojvoda od zardjale kasike.
    Niste nam vi krivi sto smo glupi,ali ste bar malo odgovorni sto ste nas zrtvovali krvolocima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.