Komersant: Vučić sedi na dve stolice, Moskva nezadovoljna Srbijom

Ostavite komentar


  1. Predsednik Vučić gleda interese Srbije i svog naroda, to nije sedenje na dve stolice.

  2. Pošteno bi bilo napomenuti da nemački Predsednik prenetu poruku nije kreirao svojom voljom, već je bio prinudjen na takav potez. Šta je bio njegov stvarni stav, saznaćemo kroz istoriju čiji ćemo biti svedok u narednih 10 godina.

  3. Akademici predvodjeni Beckovicem oštro se protive uvodjenu sankcija Rusiji.Treba im onda poslati sve one koji izgube posao da ih oni zaposle.Ako su odgovorni kako bi odgovorili ovom izazovu.

  4. Nisam za sankcije protiv Rusije ali bih pitao prijateljicu Zaharovu da li je Rusija uvela sankcije Srbiji ’90- tih? Sto se tiče EU, tamo nećemo ući nikad jer uvek postoji neka nova šargarepa na dugom štapu. Treba manevrisati i balansirati tako da su u prvom planu uvek interesi Srbije.

  5. U politici ne sme biti emocija i nekakvih principa nego samo nacionalni interesi.

Ostavite komentar


Politika

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen 8

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen

Posle odvojenih razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Briselu sa Miroslavom Lajčakom - u sedištu Evropske unije danas se sastaju lideri Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku koji organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.