Napadnuti aktivisti Dveri u Majdanpeku (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Strasno, svom srecom pa je nastavio live da strima. Ovo je prikaz njihovog bahatog i jezivog ponasanja. Posle ovog nemam reci, tesko nama ako ovi budu ostali jos koju godinu na vlasti.

  2. Zna se odnos Srba prema fašistima, oni su naslednici saradnika sa okupatorom, niko nije povređen, samo im je dato do znanja da fašizam ne prolazi. Vi iz Danasa još malo pa čete i Hitlera da veličate.

    1. Joj tebe moj Savo.Iskreno mi je žao ljudi poput tebe,ali ipak jači mi je osečaj gađenja od žaljenja.Prvo dragi Savo poradi na gramatici jer ako želiš napisati da sam ja potomak saradnika okupatora onda to napiši kao što sam ti napred naveo ,a ne „naslednici saradnika sa okupatorom“.Žalosno je da svoje sugrađane nazivaš fašistima iako slogan – jedan narod,jedna država,jedan vođa oslikava upravo vladajuću stranku ,a znaš li čiji je to slogan bio?Za mene napiši šta hoćeš,ali nemoj vređati moje pretke koji su ginuli za slobodu od Mišara do Trsta( 24 mojih predaka i njihovih najbližih)) rođaka je položilo živote za Srbiju).O tome da niko nije povređen ne bih polemisao jer vidim da opravdavaš otimanje-krađu , što me i ne čudi jer stara narodna poslovica kaže -s kim si ,takav si .

  3. Gradjanin sam Majdanpeka i politicki neaktivan, ali sam licno bio u blizini kada se sve ovo i dogadjalo, nije u redu sto se ne prikazuje kad se Elvira hvata za gusu vec samo stvari koje idu nekome u korist.
    Moj komentar ne morate objavljivati ali dodjite u Majdanpek i licno pitajte stanovnike da li je Duda i koliko pomogla narodu kojima niko drugi nije hteo.

    1. Kako te nije sramota da lazes…sram te bilo…
      Niko je pipnuo nije…Prva je nasrnuli na njih, a onaj ludak je tukao onog decka motkom.
      Sram te bilo sto lazes …S kim si takav si…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.