Naprednjaci dobili naređenje s vrha: Ove godine izostali iz „Besmrtnog puka“?

Ostavite komentar


  1. Pametan potez presednika Vucica,da se niko od SNS ne pojavi na ovom u ovom trenutku sramnom i nemoralnom skupu.

  2. Sto nismo pdoterali sve ambasadore iz zemalja 99 god licemeri.Rusi mam nosu poslali milosrdnog anđela.

  3. Do juce se hvalio da se sa Putinom sreo do sada 19 puta da pre njega to niko nije pa sta bi sad i brat i prijatelj i sad nista .

  4. Jedva cekam da krenu pregovori za gas….. Neka onda Putin prodaje gas po trzisnoj ceni i seti se koje bio u „Besmrtnom puku?“

  5. Auuuu narode srpski! Nek nam je Bog u pomoći, stvarno nas treba izbrisati sa lica zemlje, posle ’99.i onoliko dana bombardovanja i otimanja Kosova, Vi i dalje mislite kako nam je zapad veliki prijatelj i kako nam samo dobro misli, eto mene je sad sramota tih i takvih poltrona! Samo se pitam gde su oni bili kada su nas bombardovali, jesu li stajali na balkonu i tapšali avionima? Toliko.

  6. Ovi koji pricaju osramoti neka po razgovaraju sami sa sobom pred ogledalom,videce sta je sramota!

  7. Stvarno treba celu Srbiju da bude sramota kad je u ovako malom broju koracala u znak podrske. A ovi domaći izdajnici bolje da se ne javljaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.