Naprednjaci optužili Živkovića da je u koaliciji sa Plenkovićem

Poslanici Skupštine Srbije tri dana raspravljaju o amandmanima naprednjaka na izmene zakona o ratnim memorijalima

Ostavite komentar


  1. Zivkovic je olicenje zla i kriminala u Srbiji. Pravo je cudo kako je taj kriminalac jos uvek na slobodi.

    1. Ovako izgleda kad Laki posle sendviča počne da kaki. To bi trebalo da radiš kod kuće, izmedju 4 zida, ali nažalost nemate ni srama ni stida.

  2. E neka su mu naprednjaci rekli i treba da mu kazu!Gospoda Jerkov trosi vreme na prazne price,a onda se zali kako nema dovoljno vremena!

  3. Poruka za BOTOVE, kada skinemo ovaj nakazni rezim Botovi budite sigurni da ce te odgovarati pred zakonom. Prema tome pazite sta pisete.

    1. Много си глуп, Боро! Ту твоју претњу окачи мачку о реп. Када нису одговарали они који су лоповском приватизацијом разорили привреду Србије, ти си нашао да претиш онима чије ти се писање не свиђа.

  4. Nislija sa Visom ekonomskom i sa vinogradom u ekspanziji mora da smisli kako da jos zaradi koji dinar

  5. Zile je sampion u lazima ..kako je to naucio nije mi jasno–Valjda na Visoj skoli..gradjanska kultura (nekultra) i da vratis onih pola miliona eurica

  6. Koji je to paradoks kada naprednjaci kažu da drugi lažu. Aleksandar Vučić je patološki lažov i čovek jednostavno ne može da izgovori istinu jer celu svoju političku karijeru izmišlja, podmeće i preti a pri tome se krije iza jačih. Ne samo da je lažov, već je i kukavica i zao čovek. Ja garantujem da goreg predsednika nije bilo u Evropi posle 2.svetskog rata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.