Naprednjaci saopštili da su u SNS prešla četvorica članova POKS-a iz Zubinog Potoka i Beograda 1Foto: Screenshot/PInk

U prostorijama Srpske napredne stranke predstavljena su danas četiri nova člana te stranke, koji su u SNS prešli iz Pokreta obnove kraljevine Srbije zbog, kako su naveli, „neosnovanih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića“ od strane POKS-a i koalicije NADA.

„Dajemo iskrenu podršku predsedniku Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese, i očuvanje Kosova i Metohije“, rekao je dosadašnji potpredsednik POKS-a i poverenik za opštinu Zubin Potok te stranke Mirko Glibo na konferenciji za novinare u sedištu SNS-a.

U SNS su prešli i član Glavnog odbora POKS-a i poverenik te stranke za beogradsku opštinu Palilula Dragoslav Anastasijević, član GO i poverenik za opštinu Zemun Predrag Milošević, kao i poverenik POKS-a za opštinu Vračar Vladimir Golubović.

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić rekao je da su u koaliciji NADA, čiji je POKS član, „lažne patriote“, i da skoro svakodnevno dobijaju pozive razočaranih članova tih organizacija koji žele da pristupe SNS-u i Narodnom pokretu za državu, koji je u osnivanju.

„Nemojte se iznenaditi ako se ponovo sretnemo na konferenciji za novinare ovakvim povodom“, rekao je Glišić.

On nije komentarisao izjavu gradonačelnika Aleksandra Šapić, koja je izazvala proteste romske zajednice i drugih, navodeći da je nije pročitao.

„SNS je protiv svakog vida diskrimicije“, rekao je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari