Narodna stranka podnela inicijativu za hitnu sednicu skupštine o Kosovu i Metohiji

Ostavite komentar


  1. Pa bila je sednica po pitanju KiM, pa je opozicija o svemu drugom diskutovao a probleme na KiM skoro nisu ni pomenuli.

  2. Naravno da treba vanredna Skupština, ali ne samo o događajima na Kosovu, jer su oni instruirani iz Beograda. Vlada Srbije i Predsednik treba da objasne svoju katastrofalnu međunarodnu politiku i učešće u ovim suludim događajima na severu Kosova. Ko je učestvovao u ovim tragičnim događajima i zašto? koliko je režim iz Beograda učestvovao u ubistvima nedužnih ljudi, i policajca i pobunjenika? Nemojte samo braniti jadne Srbe sa severa Kosova deklaracijama. Objasnite im, da imaju samo dve mogućnosti: Ili da se smire i prihvate da žive u Državi Kosovo, ili da se presele u Srbiju. Trećeg nema. Niko ne treži od Srbije da prizna Kosovo u UN. Ali videćete, ova suluda radikalska i vaša nacionalistička politika će Srbiju rasturiti i izolovati i od nje napraviti turističku destinaciju. Vojvodina je već pod nadzorom Mađara, Sandžak već merka Vučićev brat Erdogan, preševska dolina je po stanovništvu bliska Kosovu, itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.