Narodna stranka: Politički progon i mobing u opštini Rakovica i tokom vanrednog stanja 1Foto: Narodna stranka

Član Gradskog odbora Narodne stranke Beograd Nikola Suknjaić danas je najoštrije osudio „političku diskriminaciju i mobing“ u opštini Rakovica nad predsednicom Samostalnog sindikata u toj opštini Vesnom Džidić Savić, za koje je optužio predsednika rakovičkog SNS-a i državnog sekretara MUP-a Milosava Miličkovića.  

„Miličković u vremenu u kojem nam je najviše potrebna solidarnost dokazuje koliko je mali i iskompleksiran čovek. Vesna Džidić Savić nije prvi slučaj političke diskriminacije i mobinga u opštini Rakovica, jer su to prošli svi koji su se priključili i Narodnoj stranci i ostalim članicama SZS“, rekao je Suknjaić, a saopštio Gradski odbor Narodne stranke Beograd.

Vesna Džidić Savić je diplomirani ekonomista sa licencom inspektora i ima 22 godine radnog staža, a njeno radno mesto je ugašeno i ona je premeštena da bude „školicajac“ na ulici, odnosno na „radno mesto poslova bezbednosti dece pri osnovnim školama“.

„Apelujem na radnike opštine Rakovica, na čestite ljude i profesionalce u svom poslu, da uzdignu glave i da se svi zajedno odupremo nakaradnom sistemu i da zajedno smenimo nesposobne, nekompetentne i nadasve iskompleksirane ljude. Samo zajedno to možemo“, rekao je Suknjaić.

„Garantujem radnicima da više nikada neće biti poniženi, da ih nikada niko neće primoravati da botuju, idu na stranačka okupljanja i odvajaju deo plate za stranku, nego će biti plaćeni za svoj posao koji će profesionalno i ponosno obavljati“, zaključio je Suknjaić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari