Narodna stranka raspustila Gradski odbor Šabac zbog nepoštovanja odluke o bojkotu

"Ko želi sa Vučićem na lažne izbore, nije mu mesto u Narodnoj stranci"

Ostavite komentar


  1. svaka čast, to je princip. nadam se samo da se par meseci posle izbora ta ekipa neće ponovo učlaniti u NS.

    1. Nije tačno.Bilo je obrnuto,izašli iz te katarske tvorevine koja je kupljena, a koja se zove “N.S“. a nigde naroda.

  2. Svaka cast. Svetli primer demokratije. Ko ne slusa vrhusku,odmah dobije po usima. Zelimo samo poslusne i pokorne

  3. Nažalost, izgubićemo Šabac, Paraćin i Stari hrad, oaze demokratije i normalnih ljudi. Bojim se da je bojkot po svaku cenu poguban. Evropa će priznati izbore, vladalac ce sa 100% većinom doneti novi ustav i priznati državu Kosovo. Srbi već decenijama rade u korist svoje štete.

    1. Ako su Sabac, Paracin i Stari grad, u zarobljenoj drzavi, oaza demokratije i slobode, onda ni tu demokratiju i slobodu ne zasluzujemo? BOJKOT!!!

  4. Svaka cast gospodine Jeremicu.Da se nije pojavila ideja bijkota,mi gradjani ne bi saznali da na polutickoj sceni je je jedna ogromna gruoacija politicara koju zanima samo licni interes

Ostavite komentar


Politika

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje 8

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje

Ministar odbrane i mandatar buduće vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas poslanici nemačkog Bundestaga Patriciji Lips da je situacija na Kosovu i Metohiji složena, osetljiva i upozorio da sve više predstavlja humanitarno pitanje.On je na sastanku u Beogradu rekao da je razočaran zbog dugogodišnjeg izostanka primene odredbi Briselskog sporazuma s Kosovom i istakao opredeljenje Srbije da doprinese razvoju regionalnih odnosa i inicijativa kao što su Otvoreni Balkan i Berlinski proces - prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.