Narodna stranka: Posečeno drvo je simbol bahatosti SNS vlasti u Zaječaru 1Foto: Narodna stranka Zaječar

Povodom seče drveta i postavljanja bilborda na najprometnijoj raskrsnici u Zaječaru, reagovali su iz Narodne stranke saopštenjem u kome zahtevaju od kandidate na listi SNS-a za poslanike, iz Zaječara, da se oglase.

Kako se u saopštenju kaže u svim religijama sveta i mitologijama drvo je simbol života i znanja, samo je u Srbiji, u Zaječaru drvo simbol bahatosti SNS vlasti.

“Tako, od početka ove godine, nesposobna gradska SNS vlast može da se „pohvali“ uništavanjem simbola grada, naše „Park šume Kraljevica“, a od nedavno novim „podvigom“, kada su u centru grada, pored najprometnije raskrsnice posekli drvo (lepu brezu), kako bi se postavio digitalni bilbord za promociju kandidata SNS-a na predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima, zakazanih za 3. april”, ističu oni.

Oni ističu da postavljanje digitalnog bilborda na samoj raskrsnici, gde mu mesto nije, ne samo da ugrožavaju saobraćaj, već pokazuju svu bezobzirnost i bahatost, osione, nesposobne gradske vlasti SNS-a, tako da im umesto njihovog predizbornog slogana „zajedno možemo sve“, više priliči slogan “može nam se”.

“Zbog toga, Narodna stranka u Zaječaru, kao stranka odgovornih ljudi, kojima je Zaječar u srcu, a opšti interes iznad svega, najoštrije osuđujemo takve postupke uništavanja i ruženja našeg grada od strane aktuelne gradske vlasti. Zato, ovim putem javno pozivamo kandidate za poslanike iz Zaječara koje je predložio SNS, da odgovore na pitanje, da li opravdavate uništavanje “Park  šume Kraljevica“ i postavljanje digitalnog bilborda na mestu posečenog drveta radi promocije SNS-a koja vas je predložila”, pitaju iz Narodne stranke u Zaječaru.

Iz ove stranke pozivaju sugrađane, da 3. aprila izađu u što većem broju na glasanje i da kazne kako oni kažu, štetočinsku, bahatu, nenarodnu SNS vlast.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari