Narodnjaci i Zeleni front o izborima 4. marta: A ko ih je tada tražio?

Ostavite komentar


  1. Oni su prvo tražili da se raspišu izbori do kraja godine a sada su već i datum odredili. Idalje se služe izmisljotinama

  2. Шта ови минорци раде овде?Они су иначе статистичке грешке!!!

  3. Iskreno a ko ste Vi da se pitate kada će biti izbori. A da se vi resetujete i vratite u svoje izvorne stranke i napravite jednu jaku stranku koja će se pitati kada će biti izbori? Ovako ko dva kućna saveta…

  4. Bitovi da nauče osnovno.Republiku Srbiju bi trebalo da vode izabrana vlada na čelu sa premijerom.

  5. За оволике борове стварно треба много, много јефтиног паризера и мајонеза

  6. Vučić da se suprotstavi stranim interesima, nešto mnogo smešno da daje teritorije i Rudna bogatstvo zemlje to je ok.jer kako bi ostao na vlasti.

  7. Vidim da Predsednik u svakom obracanju ima novo odelo , znaci jedan traktor manje , i da cesto namesta naocare bas onom rukom na kojoj je sat od 100000 evra , znaco 5 traktora manje .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.