Natan Albahari: Vučić se plaši šta će reći Rusija i Kina

Sagovornici Danasa o tvrdnjama predsednika Srbije da "nije ničiji potrčko"

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ako su političke karikature stavljene na mesto opozicije, vlasto osigurava svoj opstanak. Prava opzicija ne dobija dovoljno pažnje javnosti…

  2. Pa nije nam se nešto EU a ni SAD pokazala, osim što su nas zasuli uranijumom i ubili par hiljada ljudi!

  3. Vidis kako ste redovni momci i dosli do zakljucka da je bolje potpisati deklaraciju ponosno i u tisini.Bolje potpisite ostavke.

  4. Pa Amerika vec dve godine, vodi pregovore sa talibanima. Sa kim je Anerika potpisala sporazum, nego sa talibanima. Amwrika je ta koja je predala vlast talubanima, a sad pere ruke od svojih dojucerasnjih saradnika- kolaboracionista iz Avganistana. Dekleracijom pokusava da uvali Avganistance, Evropi.
    A da vidimo ko su ti koji beze iz Avganistana. Po svim procenama, prevodica nemoze biti vise od 2 hiljade, sa porodicama 10 hiljada. Ko jr ostatak ISIS i narko dileri.
    Srbija jednostavno nije smela potpisati ovu dekleraciju, posebni szo se bez njenog pitanja na Kosovu i Metohiji treba da stacionira 5 hiljada, ovih Avganistanaca, a ko su oni i kolika su pretnja za bezbednost Srbije i Srba na Kosmetu, tek cemo videti.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.