Nataša Kandić povodom događaja na Kosovu: Bila je potrebna tranzicija da vlast razgovara sa ljudima i uveri ih u dobre namere

Ostavite komentar


  1. Samo Nataša Kandic da ne brani Srbe na Kosovu
    Kako može antisrpkinja da brani Srbe?

  2. Treba bojkotovati sve one koji eksplotišu, mobinguju ili na dugi način krše prava radnika. To se odnosi i na Natašu Kandič

  3. Šta li je potrebno da neki najzad shvate da Nataša Kandić mobinguje zaposlene?
    I da je ime napravila i izgradila izrabljujući tuđi rad i trud?.

  4. U svakoj drzavi ima jedna valuta u upotrebi, druge valute pa I dinar moze se konvertirati u Banci. Sve je drugo politika!

  5. @Ema

    Ta tvorevina na Kosovu nije drzava niti ima svoju valutu – bespravno se koristi evro iako se zato nema dozvola niti ta tvorevina ispunjava uslove. Prave drzave kada uvode evro moraju da ispune na hiljade uslova a sta je od toga ta tvorevina ispunila? Nista. Zabrana dinara je politika i to velikoalbanska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.