Navijam za dve stranke i obe su u bojkotu

Ostavite komentar


    1. Vise postovanja prema g-dji Vesni Pesic pomoglo bi vam, da i ostali imaju vise respekta prema vama.

  1. Baš vas žešće trese kad ne pomenuste direktni sukob u SzS oko izlaska na lokal. Mislite da za to niko ne zna? To će ojačati pojkot i poverenje u bojkotaše.

  2. O verodostojnosti političkog suda Vesne Pešić:
    „Ona je podsetila da se Dačić u Skupštini Srbije nedavno ‚ceo celcati dan divovski borio oko Rezolucije, sa napadima svih vrsta‘.
    Održao je tom prilikom, prema njenoj oceni, nekoliko istorijskih govora, koji su delovali ubedljivo i sigurno, ‚kao da je rođen neki naš Čerčil ili De Gol, svejedno‘“.
    (Novi magazin, 07. 2. 2013. – http://www.novimagazin.rs/vesti/vesna-pesic-daci-je-na-ceril-ili-de-gol)
    „Dačićeva i Vučićeva vlada je prva posle Đinđićeve koja iskreno vodi Srbiju u Evropsku uniju i koja na realnim osnovama pokušava da reši kosovsko pitanje, ocenila je juče sociološkinja Vesna Pešić.“
    (blic, 18. 1. 2013. – https://www.blic.rs/vesti/politika/pesic-dacic-i-vucic-kao-djindic-dinkic-kao-tito/9kb4vw6)
    Toliko o tome, a toliko i o njenim sadašnjim političkim favoritima. Jer, hoće li V. Pešić da nam, onako, ispotiha šapne: Svi su isti? Možda baš nisu isti, ali su svi (te i favoriti V. Pešić) vlastohlepni. Od svih njih ni malo vajde za nas koji pripadamo običnom i, politici nevičnom i nehalapljivom, svetu.

  3. Tako je Vesna. I ja navijam za ove mlade, ne davimo Beograd. Super su. Kada su šetali Novim Sadom , pre nekoliko godina, stajala sam, gledala, divila im se i pomislila, IMA NADE.
    Mislim da i Novi Sad treba da bude slobodan grad. Opozicija da se ujedini i izađe, pobedila bi. I treba da izađu. Nisam po svaku cenu za bojkot. Jedino što zameram opoziciji je to što malo pričaju o privredi , ekonomiji. Zašto se niko ne oglašava po pitanju pada cena sirove nafte na svetskoj berzi, da ove, k;o bajagi stručnjake nateraju gov. motkom da snize cene goriva na benzinskim pumpama. A onda da padaju cene i osnovnih životnih namirnica, jer u strukturi cena učestvuje i transport. A kada je bombardovana rafinerija u Saudijskoj Arabiji, potrčali su i povisili cene goriva.
    Ili nam je žao Rusa, pa neka nam i dalje prodavaju našu naftu iz Vojvodine po visokim cenama, pa tako da zajedno sa SPSom glume tržišnu ekonomiju al na grbači naroda.
    Očekujem još jedan Vaš dolazak u Novi Sad…

  4. Nema u Srbiji stranke koja valja i to vecina pismenih gradjana zna,postoje samo interesne stranke ali bi izdvojio da je jedini koji je bio prava licnost DS bio Zoran Djindjic.

  5. Vi ste bivsi koji ste doveli obicnog industrijskog inzinjera do penzije od 30000rsd.
    PO „nepostojecoj “ matematici bojkotasi CE da imaju 40%.
    Izlaznost na izborima je oko
    60%.
    Koliko od 40% pripada bojkotasima.
    Statisticari mogu precizno da objave.
    NE zavaravajte da su to vasi!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.