NDMBGD: Otkazujemo sve aktivnosti dok traje širenje korona virusa 1Foto: Facebook/ Ne davimo Beograd

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je danas da otkazuje sve planirane aktivnosti dok traje opasnosti od širenja zaraze korona virusom i pozvala građane da pokažu odgovornost, uzajamnu brigu i solidarnost.

U ovom trenutku neophodno je da pokažemo odgovornost i brinemo se da svako nepotrebno izlaganje ljudi riziku zaraze smanjimo na minimum, poručila je Inicijativa u saopštenju.

Do daljnjeg će, kako ja navedeno, biti otkazani svi javni događaji i aktivnosti planirane u kampanji bojkota, a odlažu se i sastanci opštnskih odbora, kao i velika prolećna akcija sadnje, koja je trebalo da počne ovog vikenda.

„Pozivamo sve članove i članice da se ponašaju odgovorno, da prate uputstva kako da se zaštite i kako da mogućnost prenošenja virusa na druge ljude, svedu na minimum“, poručila je Inicijativa uz apel građaniam da poštuju upustva stručnjaka o ponašanju u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji.

„Pozivamo vas da se, uz preduzete neophodne mere zaštite, nađete u nevolji komšijama i sugrađanima koji nisu u mogućnosti da o sebi brinu na pravi način. Pomozite gde možete, podelite šta imate, brinimo jedni o drugima“, apelovala je Inicijativa Ne davimo Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari