NDMBGD: U odsustvu pravne zaštite bojkot izbora jedino rešenje

Ostavite komentar


    1. A zašto se vi botovi toliko uporno bavite tom beznačajnom i nemoćnom i „dno dna“ opozicijom, za koju ionako niko ne glasa? Otkud vam ta, očigledno vrlo jaka potreba?
      Na vašem mestu (na kojem, srećom, nisam) ja bih se baš radovao što je opozicija toliko beznačajna i nemoćna, da ni ne izlazi na izbore!
      Osim u jednom slučaju: kad bih tim pričama o nesposobnoj i nemoćnoj opoziciji ja u stvari samo terao svoj strah od te iste opozicije koja i nije baš tako nemoćna i beznačajna!

  1. Kako su iz te inicijative dodali, protiv aktivista Ne davimo Beograd gomilaju sudski procesi i kazne kojima vlast pokušavada ih „pravno izmori“ i da spreči njihov rad, a slične napade i pritiske trpe sve opozicione organizacije i situacija je gora nego 2018. Vaša glupost je beskonačna.

  2. Pa taj bojkot ste izmislili da bi ublažili Vašu propast!!! Da ispadne da Vi niste prešli cenzus zato što ste bojkotovali a ne zato što ste pukli.

  3. Meni Vas stvarno nekad žao. Zar toliko jadni da budete. Pa ovo da nije tužno bilo bi presmešno.

  4. Sve sami izgovori, jer NDMBDG uostalom i cela opozicija, idu u bojkot iz dva razloga, prvi je jer nema podršku gradjana, i doživela bi još jedan debakl, i drugi, mnogo važniji, žele da iskoriste apstinente, kojih ima izmedju 35-40 posto, i da prikaže da većina gradjana Srbije ne želi da glasa,već da želi da bojkotuje izbore.

  5. Neprepoznatljive grupe bojkotuju izbore jer nemaju ni glasace a ni pristalice a zato krive Vucica kao po obicaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.