Nebojša Krstić optužio „Danas“ zbog teksta o tome gde stanuje Vučić, Šabić mu odgovorio

Ostavite komentar


  1. Крстићу, председник Републике је јавна личност.
    О његовој безбедности и заштит брине један твој презимењак тако да за тебе ту нема посла.

  2. Ček, ček, malo, ako sudski poziv nije uručen jer je adresa netačna da li to znači da ni računi EPS, MTS, Info stan i ostali takođe ostaju ne uručeni? Da li to opet znači da predsednik ne plaća TV pretplatu i odnošenje smeća? Qquuuu nama osim što smo jedina zemlja sveta u kojoj se NIKAD ne sazna ko je dobio LOTO premiju sada imamo i predsednika koji vlada sa nepoznate lokacije!

  3. Опште је познато да Вучић станује, као подстанар, код Митровића у ТВ Пинк.

  4. U uredjenim državama postoji rezidencija ptedsednika i premijera . Kad im istekne mandat oni se isele i useli se sledeći ptedsednik. Ovde ko se useli na Dedinje tu i ostane .

  5. Pa eto ne plaća struju , grejanje, porez, odvodnjavanje, komunalije što da da tačnu adresu stanovanja , sektaš

  6. Jeste povreda ZZPL. Naročito što je predsednik Republike Srbije štićena ličnost. List Danas jesre prekršio zakon, jer je bez prethodne saglasnosti objavio osetljive podatke o ličnosti. Ovo nije političko pitanje, već pitanje poštovanja takina koji podjednako moraju da štite svakog građanina Republike Srbije, ali i skrupula i novinarske etike.

  7. „Obrada nekog podatka davno poznatog javnosti“. To znači, „nisam ja prekršio zakon jer je to neko već učinio davno pre mene, pa ne mogu ja sada da budem kriv zbog toga“.

  8. Krsticu, zivis u Srbiji.
    Kad vec koristis cirilicu za ime, koristi onu koja se zakonom koristi jer si ipak nekakva javna licnost. Nije te sramota da koristis nakaradno cirilicno pismo?

  9. Kome mi obični da se žalimo za povredu privatnosti?Deset puta su me zvali na privatni broj iz SNSa 3.aprila ove godine.

  10. mnogo je bitno sto se krstic oglasio. sto se krstic ne oglasi u vezi tome od dedinja

  11. Ovaj Krstić je inače mnoogoo velika budala, ali očigledno i za mnoogoo veliikuu lovu ! Kao što neko reče, u svim normalnim zemljama se zna gde je predsednička rezidencija, to nije nikakva tajna. E sad što mi nismo normalna država, to je druga stvar. A pri tom me zanima, zašto se precednik krije, kad ga glasa i „voli“ ogroman broj građana Srbije, takoreći velika većina ?!?!

  12. Bez obzira, što svi u jednom odeljenju, školi, kvartu, gradu… znaju kako se zove i gde stanuje neko dete sa daunovim sindromom, u onom trenutku kada bi neko javno izneo (društvene mreže, mediji) bilo koji podatak o njemu, istog trenutka bi imao problema sa tužilaštvom. To su zapadna iskustva.

  13. Neka se onda pojasni odakle aktivistima sns adrese i brojevi telefona gradjana Srbije

  14. Ovoliko mlacenja prazne slame ,nigde u svetu. Drzava nam parce pogace iz bivse SFRJ, ustav,pitaj boga od kad i sta, drzava u tranziciji ko zna dokle?????? A tupavih strucnjaka bezbroj!!!!! Strasno!!!!!

  15. A mozda se covek negde usidrio sad su vezovi popularni.Pa stavis noge u lavor i brckas se do mile volje.

  16. Gos. Vucic treba da dostavi kontakt adresu za prijem pismena, kao i ostali gradjani.
    Verujem da on nikoga ne interesuje, kao ni gde stanuje.

  17. А кад ПИО фонд да Александру Вучићу адресе свих пензионера, да им шаље писма пред изборе, то онда није прекршен закон!?

  18. Jel tweeter aktivista neko ko je aktivan na tweeter-u? Mislim samo da pitam….

  19. Vidite oko čega se digla frka,kao povreda Zakona,a ONI SNS uključujući i predsednika,krše Zakon na dnevnom nivou.
    Baš interesantno.

Ostavite komentar


Politika

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina 10

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina

Iako je u prvim godinama uprkos otporu doprineo i evropskim integracijama Srbije i Kosova, čak i približavanju između njih, Briselski sporazum posle 11 godina od potpisivanja zarad Severa Kosova je propao i sve je manje Srba na KiM. Reč je o briselskom nesporazumu, jer je za sporazum potreban kompromis, a oni koji su sedeli prekoputa Srbije nisu bili spremni da ga načine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.