Nebojša Zelenović reagovao na to što je Jovanović Ćuta napustio njegov poslanički klub 1Foto FoNet Zoran Mrđa

Šef poslaničkog kluba Moramo – Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je danas, povodom formiranja poslaničke grupe „Narodni pokret Srbije – Ekološki ustanak – Novo lice Srbije“, da je za građane u Srbiji mnogo važnije da li možemo svi zajedno da se izborimo za Srbiju bez nasilja od toga da li će biti formiran na drugačiji način neki poslanički klub.

„U određenim trenucima ljudi donose određene političke odluke. Svako nosi teret odgovornosti za donošenje takvih političkih odluka. Mislim da je u ovom trenutku za sve građane u Srbiji, naročito za one koji izlaze na proteste već 20. put ovog vikenda, od toga da li će biti formiran na drugačiji način neki novi poslanički klub mnogo važnije da li možemo svi zajedno da se izborimo za Srbiju bez nasilja“, rekao je on.

Zelenović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da će stranka Zajedno i poslanički klub Moramo – Zajedno nastaviti da deluju u tom pravcu i da su svi koji iskreno žele da Srbija bude država bez nasilja dobrodošli u toj borbi.

Poslanici Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute ranije su napustili poslanički klub Moramo-Zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari