Negotin je za vlasti u Beogradu zaboravljena ruska gubernija

Krsta Stanković Njenjulović, prvi na izbornoj listi Narodne stranke za lokalne izbore, govori za Danas

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nije samo Negotin, slična je situacija u mnogim mestima u unutrašnjosti Srbije, ali će za početak biti dovoljno da SNS aždaha ostane bez Beograda. Posle toga će se situacija svugde promenuti uključujući i veleobrte. Biće Srbija u tim trenucima prepuna redova preletača i beskičmenjaka!

  2. Negotin je uništen otkada je na vlasti SNS, za vreme izbora doćiće i „navijači“ iz Beograda da dodatno zastraše Negotince. Krsta je dobar čovek i pravi kandidat za lokalnog predsednika, ali ovo su više nego neregularni uslovi

  3. Sta je gospodin Njenjulovic ucinio da spreci ovu kriminalnu vlast, dok je bio na celu tako vazne drzavne sluzbe, kao sto je BIA ?????

  4. Od Timoka do Morave sve su prazne fabticke hale. Od Djervina I Krajina vina PA do Lepenskog vira osta pusta Timocka Kraina.

  5. BUDALETINO JA ĆU TI DATI SIGURAN GLAS A GLASAĆU PO MOM UVERENJU KOGA NA LOKALU PODRŽAVAM TOTALNI GUBITNIK

  6. Nije samo Krajina u pitanju vec svi gradovi na istoku, jugoistoku i jugu. Njega interesuju zapadni krajevi(Republika Srpska).

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.