Nemačka ekspertkinja o susretu Vučića i Tačija u Berlinu 29. aprila

Merkelova i Makron šalju jasan signal Vašingtonu, a pre svega Federiki Mogerini

Ostavite komentar


  1. Kakvo priznanje nezavisnosti Kosova,pobogu ljudi?Ako to uradfimo nema nam spasa, jer posle dolaze na red Sandzak presevska dolina pa Vojvodina i na kraju Beogradski pasaluk,,,,I tako polako ali sigurno nestacemo kao narod!!!!

    1. Bas tako da se zaboravi Priznanje Kosovo otvoricete pitanje Sandzaka ili pPresevske Doline ili Vojvodine ali oko beogradskog pasaluk se ne slazem jer to ce biti posledica politike velike serbije .

  2. Sta Nemacka i Francuska hoce i kakvu poruku salju poznato je svih ovih godina,,kao sto je poznato da na Vucica ta poruka mnogo. ne utice. Izgovor JE nasao u“ukidanje taksi“.
    Kako .“ukidanje taksi“ nikada nije ni bio USLOV da se resi sukob(nego samo kao izgovor da se „vrati“ dijalogu,) do resenja nece moci ni da se usvoji Vucicev predlog o „razmeni teritorija“..
    Vucic NE MOZE DA RESI SUKOB sa Albancima(za to ima mnogo razloga) i sve vise se transformise (kao Milosevic;) od coveka RESENJA u coveka PROBLEMA
    Imenovanje proruskog novinara Lazanskog za srpskog ambasadora u Moskvi dokaz je o napustanju politike „EU kao nas strateski interes“i prelazak u Putinovu tim destabilizatora Balkana i Evrope.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.