Koja je poruka iz Berlina u vezi sa izborima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Mislim da je svima jasno da ova bahata vlast nikada neće pristati na ponavljanje izbora bilo gde i bilo kada, jer bi time priznali da su krali glasove. A pogotovo kada to kažu evropski parlamentarci. Da je to rekao Putin, eee, to bi već bila neka druga priča…

  2. Sramota sto ne prikažete komentare koji vam se ne dopadaju . Navodno ste nezavisni novinari

  3. Na stranu Vucic, jasno je o kome se radi ali je jasno o kome se radi i u vezi Juratovica, Sidera, Nemacke. Kao pre osam decenija. Udruzeni nacisti, ustase i lokalni srpski pomagaci na istom zadatku. Verovati da su ove reakcije iz Nemacke rezultat zabrinutosti za demokratiju i za gradjane Srbije je vise nego naivno. Ovde se radi iskljucivo o interesima navedenih i o pritiscima na Srbiju kako bi se ti interesi ostvarili. Zazmurili su i Juratovic i Sider i Nemacka i Austrija na mnogo vece izborne muljaze i nedemokratiju kada im je to bilo u interesu i u CG i na Kosovu i u Makedoniji.

  4. @NiPo

    Ne postoji poverenje u Vucicev rezim ali ne postoji ni poverenje ni u motive ovih evropskih parlamentaraca.

  5. Ovi izbori na svim nivoima bili su neregularni, nefer i neposredni,tako da se moraju poništiti! Zašto se traži samo poništavanje beogradskih izbora kad su svi izbori bili neregularni? RTS plaćamo svi i treba da nas izveštavaju istinito i objektivno,da bi svi gradjani u Srbiji bili informisani. Sada je mrak, jer su sve TV sa nacionalnom frekvencijom u službi vlasti.

  6. Ajde dosta sa tim glupostima o ustasama, nemcima. Svi su protiv nas a mi saMi ne vidimo gde smo i u kakvom blatu i bedi se valjamo. Da smo tolilo vremena i licne snage potrosili na nas same ne bi bili tu gde smo niti bi nas neko podsecao da to ne treba da radimo sami protiv sebe.

  7. Браво за Ану и Божидара .Слажем се са њима .И мени се то дешава да не објаве коментар.

  8. Hvala Nemackoj sto je na strani pravde a Ruse nek je sram jer u strahu za svoje fotelje podrzavaju tlacitelja Vucica ,propala stvar u Rusija i Vucic .

  9. Ako ste čitali i slušali to je izveštaj iz Nemačke , a ne stav EU. Glavni huškači SAD i Velika Britanija ćute, jer znaju istinu.

  10. Kod nas stalno strani posmatrači na izborima, da li Srbija šalje posmatrače u druge zemlje, kada su izbori kod njih. Nije mi jasno šta ce ovde, nek „čiste“svoje dvorište

  11. Ko vas zove da vi istrazujete nesto,gledajte vi svoja posla jer kod vas samo sto nije izbio građanski rat.

  12. Koliko ste vi bolesni ljudi i maipulatori to je strasno
    Kao da je ova ogromna vecina sve budala do debila i da neznaju da razmisljaju
    Cim se Njemacka brine za Srbiju, Srbiji nece biti dobro.

  13. Sredite prvo kod vas situaciju jer ste doveli zemlju do opšte recesije pa onda delite savete drugima.

  14. Ajde bre vise da uvedemo sankcije Rusiji
    Pa da postanemo najdemokratskija zemlja na planeti…
    A ako i Kosovo priznamo
    Ma bicemo u vladavini prava bolji i od Svajcarske…
    Kakve gluposti Vi svi zajedno pisete i komentarisete

  15. Odgovor iz Srbije treba da glasi da je na izborima bila najveca kontrola do sada, da sve nepravilnosti mogu da se predaju sudu na dalje razmatranje, kao u svim demokrackim drustvima..A sve drugo je politicki pokusaj manipulacije i pokusaj mesanja drugih drzava sa pokusajem destabilizacije. Sa druge strane sve ankete pokazuju da vlasti u Nemackoj imaju samo 17/ poverenja gradjana, na sta ukazuju konstantni masovni protesti , te pozivamo vladu Nemacke da sto u kracem roku raspise izbore na svim nivoima ,i ugleda se na Srbiju. I tako omoguci narodu slobodan izbor.

  16. Zato mandate ne trebaju da prihvate da ne bi dali privid normalnosti. Ovako, koliko nas ce izaci na sledece izbore da podrzi opoziciju?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.