Nenad Čanak tvrdi da Rusija planira ubistvo Vučića i rat na Balkanu, za pritiske na predsednika Srbije zadužen i Dodik (VIDEO)

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine na sarajevskoj FACE TV izneo teške optužbe

Ostavite komentar


  1. Neša dobar kao i uvek ,nema ništa od nas ovako podeljenih,a mislimo i znamo isto.Moramo se vratiti NAMA.

  2. Pajac je krenuo na letnju turneju po regionu… Sledece stanice ce vec biti blize morskoj obali, ribljim specijalitetima, vinu i neizostavno boca civasa na stolu.

  3. Ovaj bucko se neverovatno obogatio na nasoj nesreci. Sve vreme vikao „di su nasi novci?“, dok je istovremeno izgradio malu imperiju bez dana radnog staza, politikanstvo ne racunam u radni staz. Shlihtao se sa svakom mogucom strankom da bi dobio deo prljavog politickog kolaca. Saradjivao i sa SNS-om koji je unistio sve u Vojvodini. Ovo sto on prica u ovom intervjuu je cista propaganda u korist Vucica.

  4. Sramota je da ovako komentarišete.Nenad je potpuno u pravu , samo ne bih voleo da se njegove izjave ostvare.

  5. Konačno neko iz srbijice nam mile i zarobljene da lane istinu o ubistvu Đinđića…jasno je da je špijunska mreža kremlja logistički organizovala i finansirala ubistvo tadašnjeg premijera…preko svojih čauša u Srbiji. Ista sudbina čeka i buczavog…to zna on a znamo i mi…ako želi da ostane sa belosvetskim novcima u džepu…osim ako ne plati botoksiranom milijarde za svoj životić uz konačnu potpunu prodaju i predaju srbijice botoksiranom iz kremlja.

  6. Canku treba verovati a Dodika udaljiti iz Beograda . Kakav god da je, Predsednik ne sme da dozivi sudbinu Djindjica.

  7. Canak je samo skrbava zmija otrovnica.Pre ce sebe otrovati nego nekog drugog.Potrebna mu je medijska paznja da bi se sam sebi divio.Jadan covek.

  8. Eh, kad bi lupanje gluposti bilo sankcionisano zakonom, Čanak ne bi zašao iz zatvora!

  9. Pszljivo sam neprocitao clanak…Sta svinjetina moze da napravi od coveka…

  10. Ovqj lik kaze jednu panetnu stvar öa lnda deset nebuloza. Zato mi je bas teskk da ga uzmem za lzbiljno a toliko mu se öazbje pridaje. Koliko je glasova dobio na poslednjim ili bilo kojim izborima do sad?

  11. Ovaj više nije ni za hepi tv, ni za farmu, ni za parove. Evo sta politika napravi od ljudi kad ostanu bez para.

  12. Gluposti sa antentatom to ne bi bilo dobro ni pomišljati kamoli izvesti .Atentat na precednika države je najgnusniji događaj koji može pogoditi državu .Ja prosto u te glupave izjave ne vjerujem .

  13. Ako tuzilastvo ne reaguje onda ga je Vucic savetovao za Ove gluposti . Verovatno instrukcije dobio u Ukraini.

  14. Zar je moguće da još uvek neko ovog čoveka shvata ozbiljno? Ko drugi nego neprijatelji Srbije – Sarajevo. Sledeće gostovanje očekujem u Titogradu i Novom Pazaru.

  15. @Jovića,
    Umesto što vredjas čoveka na ličnoj osnovi širenjem laži i glasina ne navodeci objektivne dokaze za klevete, mogao si da se osvrneš na sadržaj Čankovog intervjua, jasno je da nemaš kontra argumente, nego slepo pratiš propagandu ratnog zločinca Putina.
    Nadam se da će NATO brzo zaključiti da se EU ne brani u Baltičkim republikama, Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji i Bugarskoj nego u Ukrajini i da je vreme da se novom Hitleru Putinu uputi ultimatum, inače će ga NATO počistiti. Čik neka ispali atomske projektile Moskva, Königsberg (tzv.Kalinjingrad), Sankt Petersburg, Murmansk, Čelabinsk, Soči, Vladivostok će nestati sa crnim malim Kremaljskim djavolom….

  16. Koga više Čanak interesuje, izgleda da ima prolaz samo još u SA, za ovakve nebuloze. Pričao je ono što ušima,gledaoca face tv, odgovara. Trebao je malo da im priča i o koaliciji u NS sa SNS.

  17. Sagledavajući efekte Nenadovih reči, ja sada stvarno više nisam siguran da li je on muzičar ili je samo otišao tetki da odnese lek. Kad se dobro mućne glavom i sagleda uticaj na većinu, nema bolje podrške Kremlju, a ni Vučiću, od ovoga što je Nenad ovde izrekao. Više ne uspevam da ga pratim. Na kraju ću poverovati da mu je to od samog početka i bio zadatak. Nema bolje odbrane za autokrate nego da ga neko ovako „napada“ odnosno „brani“.

  18. Hahahaha pa vi ste svakog dana sve bolji.
    Čanak tvrdi !!!! Hahahaha
    A šta tvrdi Del Boy baš me zanima ?

  19. Де нам је Чланак и ди су наши новци. Колику подршку на изборима у тренуто од уапада окупираној Србији има Чланкова издајничка политика?

  20. Tužilaštvo treba da reaguje na Čankove tvrdnje. Da zahteva od nadležnih državnih organa da obave razgovor sa ciljem provere izvora saznanja o pretnjama predsedniku republike. Ukoliko se radi o izmišljenim i svesno plasirani lažnim vestima protiv Čanka treba preduzeti odgovarajućeprocesne radnje radi sankcionisanje.
    Napominjem da izrečena saznanja o ruskim namerama kojim je ugrožen život predsednika moguće posmatrati i kao agendu za delovanje u pravcu ugrožavanje života predsednika republike neke od zapadnih službi, za šta bi bila optužena Rusija, što je većoprobani metod na ovom prostoru.
    Iz izloženog potrebno je ovom intervjuu posvetiti dužnu pažnju u profesionalnom bezbednosnom smislu.

  21. Kad su rusi u pitanju sve je moguce.Drug Tito je bio strucnjak za ruse i njihove zbirove.Za njegovog vakta rusi su bili daleko a mi lepo ziveli!

  22. O boze svevisnji vi srbomrzci ste vec poludeli. Govorim vam mrznja je bolest al dzaba….. Ima li u danasu osoba da je ne razara mrznja????

  23. Шта смо богу згрешили да слушамо Чанка, Шешеља и гомилу сличних.

  24. Al se ovaj izlupeta Boze sacuvaj. On stvarno nema blage veze sta prica. Pa o ovim navodima nema uopste indicija. Recimo ko bi to ratovao na ovim prostorima i cime.

  25. Zaista mi nije jasno otkzd ovoliki medijski prostor likovima kao Čanak,Šešelj i njima slični.Pa taj Čanak je veća zvezda od Karleuše i Lepe Brene zajedno.Ko si pa ti Čanak?

  26. U pravu je Čanak. Jedino ako dođe do sukoba Srbija neka se više okani Bosne i Hercegovine. Dodik je od 2. oktobra bivši a onda BiH mora ubrzano postati članica NATO-a. NATO snage prisutne su u BiH od 1995. godine i imaju 2-3 baze unutar BiH.

  27. Нису га задржали у Украјини? Такијех имају кол’ко ‘оћеш.

  28. Да, Чанак је иначе, пословично обавештен. Изгледа да ни он нема добре информације, као и Јеремић.

  29. Овај има кошмаре снове? Све му се побркало, па јадник није свестан што прича или што је причао у недавној прошлости?

  30. Zasto se toliko prostora daje ovom coveku?. Pa ovaj covek ne razume sta se dogadja.
    On zivi u kasnim 80-tim prosloga veka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.