Nerealno je očekivati uskoro vanredne izbore

Istraživači javnog mnjenja za Danas o najavama predsednika Srbije da bi republički izbori mogli da budu održani u junu, a lokalni u maju 2020.

Ostavite komentar


  1. Najbolje sto moze AV da uradi je da raspusti skupstinu 13 aprila. 45 dana od toga je kraj juna,tada bi SNS uzeo oko 60%, a ujedinjena opozicija maksimum 20%. I sva prica je zavrsena sa time. KiM lako dobije stolicu,u Srbiji mirno,a na tv-u pornjava u podne.

  2. Ne znam zašto čekati izbore. Pa ni 2000 godine se nije išlo u drugi krug i izvršena je promena vlasti. Jeste da nije bilo u skladu sa zakonom,ali……….

  3. Kao i ranije, jedini razlog za vanredne izbore svake godine je – SNS hoće da kupi još 4 godine vladavine, dok još može! Inače, svuda bi se održavali izbori svake godine! Normalno se drže vanredni izbori samo kad padne Vlada, odnosno izgubi podršku u parlamentu!

  4. Hocete li vi bar objaviti da su radnici Poste Srbije u generalnom strajku ili ni vas to ne zanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.