Nikola Jovanović o kašnjenju rezultata izbora u Beogradu: Vlast iskoristila odugovlačenje da vrbuje odbornike iz opozicije

Ostavite komentar


  1. Bolje da opozicija ima,pa skoro egal poslanika u skupštini,nego „klimavu“vlast.Tako se i protiv Slobe udruživalo,pa ispade DOS jedva nešto bolji od Slobe,a rezultat svega je pobeda Tome grobara nad Borisom Klunijem Tadićem.

  2. A javio se dežurni preletač da kritizuje vrbovanje. Sa ovakvim likovima opozicija dobro da je i cenzus prešla

  3. Jeste sve naglavačke, opozicija nije svesna svoje funkcije u sistemu, koji nas sve iritira. I ti ljudi koji je predstavljaju nose veliku odgovornost. Beograd jeste dobio izbore, al ne može nam niko pomoći no mi sami, ako shvatimo da se radi o zemlji Srbiji i njenim gradjanima! Ako to opozicija ne shvata, onda nije opozicija. Već čeka na mig big bossa…

  4. Drugim rečima, opozicija treba da nastavi da od javnosti krije svoje nedostatke, namere… Pa kad zasednu na vlast, narod opet da bude ošašavljen pitajući se koga je izabrao. Bravo za tekst. I savet.

  5. Vi ste im dozvolili .
    Prevarili ste gradjane .
    I ocekujete da izađemo na izbore za 6,ili 9 meseci.?
    Narod MORA DA USTANE .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.