„Niš ne bi trebalo da bude opozicioni grad dok je na republičkoj vlasti SNS“: Zašto je gradonačelnica Dragana Sotirovski najavila da će se iseliti?

Ostavite komentar


  1. Један од најнесређенијих градова у региону. Једна читава улица нема без рупа, све саме рујине, сивило, порушене куће без фасада, сив град ни на шта не личи.

  2. Živim za taj dan kad će g-dja Sotirovski napustiti Niš. Predlažem gospodji da malo pogleda praksu u Nemačkoj, Italiji i drugde u Evropi gde je uobičajeno da ljudi glasaju na lokalnim nivou za koga hoće i ocene da taj neko može da unapredi njihov grad ili regiju, nezavisno od partije na vlasti u zemlji i rasporeda snaga u Parlamentu.

  3. Ниш је заслужио бољег градоначелника али му неби нашкодило да га напусти садањи.

  4. Pa to oko preseljenja bi verovatno bilo u neki kompleks,sa sopstvenim obezbeđenjem,i sa tri obroka dnevno.
    Nažalost opet na račun države.

  5. Најзад неко ко на разуман начин барата чињеницама и аргументима.

  6. Cela Srbija će da roni suze.!!!
    Nemojte ..“molimo vas“!

  7. Pa sada kada znamo da ce Dragana da se iseli iz Nisa ako opozicija pobedi – pa sada ce pola SNSa da glasa za opoziciju. Toliko nizak stepen politicke kulture poput njene svrstava je u kandidate za selidnu u Beograd.

  8. Po meni neko ko kao papagaj ponavlja reci „sefa“, ne bi smeo da vodi nijedan grad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.