Niška banja: Politički bizarna gimnastika

*Niška incijativa: Predsednik Skupštine grada treba da se izjasni o preletanju funkcionerke iz njegove stranke u partiju “polupismenog fašiste”
Nakon što je zamenica predsednika Gradske opštine Niška Banja iz Pokreta socijalista prešla u Srpsku desnicu Miše Vacica

Ostavite komentar


  1. Dobar deo SNS kadra je konzervatini deo, verovatno će još ovakvih preletanja da bude. Samo zbog pitanja politike koja neusaglasena sa crkvom kao kod drugih pravoslavnih zemalja, porodičnog prava koje se svelo na politiku broja dece. Tako zapad ne funkcioniše, ni istok.

    Zato je đilas ili mlade generacije, jedina šansa, đilas npr. ima regularnu diplomu i regularno zarađen novac kao i očiglednu kompetentnost da proširi standard u srbiju bez falsifikovanja izvestaja. To 90% istaknutih ljudi u SNS ili Srpsku Desnicu ne moze da kaze za sebe. Zato ga se i plase, jer je medju retkima koji moze bez optuzbe za saucesnistvo da vodi potupke od privatizacija do drugih vrsta kriminala. Što je vucic blokirao, kako svedoce inspektori

  2. Komunisti, kako god da se preobuku, ostaju uvek komunisti. Gledamo i prezivljavamo to na ovim prostorima od 1944.te do danas. Dok ne uniste ili isteraju sa ovih prostora i poslednje ljude, nece se smiriti. Bolest kojoj leka nema!

  3. Motivi preletanja su jasni, odsustvo morala, savesti i doslednosti, a višak poohlepe, koristoljublja po svaku cenu. Pa koliko čovek mora da je budalast da bude član takve stranke kao ova Vacićeva. Pa one se osnivaju samo koristi radi, tu su da zasmetaju kada treba i sve to solidno da unovče na razne načine. Na žalost u nedovoljno obrazovanoj Srbiji to opstaje. Pogledajte samo statističke podatke o obrazovanju u Srbiji i biće vam jasno zašto smo na samom začelju Evrope po standardu i uslovima života.

    1. Jel ovo sve vazi i za mariniku tepic, Sandu Raskovc, poslanike DJB, Vujasinovića, poslanike Dveri, i da ne nabrajam vise.. ili su ovi preletaci moralni, a oni sto prelete kod Vucica, nisu.. he,he, bojkotasi prazne slame..

  4. i kako sada pričati o moralu, čestitosti i obrazu naših političara kada po 100-ti put imamo primer preletanja iz krajnje levice u krajnju desnicu. To nema veze sa politikom nego je čista korist u pitanju. Kako ovu ženu iko može ozbiljno shvatiti posle ovoga ?

  5. Orkestriranje kombi partija preko DB postalo je uobicajeno u vreme SNS Hunte. Ocigledno je da ova investicija donosi efekat jer pomaze EU da se zaklanja iza fingiranog visestranacja, izbora i politicke borbe u parlamentu.
    Neprofesionalnost SNS i na ovom polju vidi se u tome sto kao i svaka B produkcija ima lose glumce. Spali smo na dobro placene lose glumce, koji jedva mogu da daju smislenu izjavu, a da ne pricamo o ozbiljnijem politickom traktatu ili zanimljivoj politickoj analizi.
    Kada standarde postavlja nezreli tifoza iz blokova koji prezire bar 5 miliona svojih sunarodnika, ovo mi se cini kao direktna uvreda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.