Noćna sednica – opoziciona pobeda

Opozicionari uspeli da izvedu zajedničku akciju u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Opoziciona pobeda na čelu sa nasilnikom i ženomrscem Boškom Obradovićem, cirkus

    1. A pogotovo je kriminal njegovo delovanje za Ruse. Obradović radi direkt za rusku vlast, radi na tome da se Putinova vlast direktno uključi u upravljanje Srbijom. Obradović radi protiv Srbije.

      1. A za koga vas dvojica Dragojlube i Severni radite,,Za izdajnika Srbije,,Kad on ode u zatvor i vi zasluzujete to isto,,,

    1. Циркузанти путују аутобусима од места до места и ту држе представе. Према томе, селекторе, опис циркуса одговара само напредњацима.

  2. Botovi, vidite kako se na normalnom mediju postuje sloboda govora garantovana ustavom. Ajde da vidim komentar protiv vlasti na nekom provladinom toaletoidu.

    1. Мислиш да вреди њима то што си им рекао. Осећају они то као крава када је уштипе за рог. Нема образа код њих нажалост.

  3. Priznajem da ne razumem poentu naslova „Nocna sednica,opoziciona pobeda“Presedili celu noc u Skupstini,mozda neki i dremnuli i po svanucu proglasili pobedu.Zaludjivanju naroda nema kraja,Skupstina se pretvorila u Farmu i Zadrugu.

  4. Da je bilo srece da se nikada nisu ni sastali. Upropastili sve sto su dotakli.Ali bas sve.

  5. Velika želja!
    Potrošio sam već, proćerdao, skoro celu sedmu deceniju kakvog-takvog života i nemam više skoro nikakvih velikih želja; Kazancakisov Aleksis Zorbas kaže: …“nemam ništa, ne bojim se ničega, znači slobodan sam“; sa sličnim osećanjem slobode mogu da kažem: imam samo još jednu veliku želju; da nadživim sve ove današnje vlastodržce i sve botove!! Makar samo za mesec dana.

  6. SNS poslanike treba sazaljevati.Zar nisu jadni u onom nastojanju da udovolje vodji, a i da slucajno opozicija ne dobije neki glas vise.Opsesivan strah vodje i od jedne oposzicione osob, i kulizanski stav pristalica.Srbija pod poltronima, ulizicima.

  7. Velika podrška za sve što činite za sve građane ove zemlje. Potrebno je još da vratite poverenje građanima Srbije u političare i stranke i da podsetite ljudi da su promene moguće. Svoje jedinstvo treba da prenesete u javnost i na ulice i da motivišete mlade ljude da se pokrenu.
    Vi ste nam jedina nada, jer smo svojim glasovima vam dali poverenje da nas štite i branite pred nesnosnim poniženjima koje već godinama trpimo.
    IMA NAS!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.