Nova poruka predsednika Srbije: Šta je Vučić odgovorio opoziciji

Ostavite komentar


  1. ne može ni opozicija ovako da se ponaša kada je bitno nacionalno pitanje ,toliko o srpskom jedinstvu

  2. Da njegovi licni politicki interesi nisu nili vazniji od drzavnih, Srbija ne bi sada bila u ovoj situaciji i ne bi morao da kukumavci i tek sada da ukljucuje misljenje opozicije

  3. E vala mi vas je sviju dosta i pozicije i opozicije!!! Odo ja za Island a vi se zaluđujte još 50 godina! Aj zdravo!

  4. Veliki sam srpski nacionalista. I ja smatram Kosovo delom Srbije. Ali realno nije tako. Inače…. Ko bi mogao predsednika da spreči da se kreće po teritoriji svoje zemlje.

  5. Ti si prvi koji je brinuo samo o svom interesu. Merio si rejting po tri puta dnevno i pre i posle dvosatnih trabunjanja na tvojim televizijama. Ignorisao si nenarucena pitanja pravih novinara i nazivao pogrdnim imenima (zgubidani, lopovi, izdajnici, strani placenici…) sve one koji su mislili svojim glavom. A sad se kanda setio interesa Srbije. Zivece ova Srbija.

  6. Neka podnese PISMENI izveštaj Skupštini u vezi poslednjih razgovora sa petorkom! U suprotnom će držati praznu govoranciju i demonstrirati brutalnost prema opoziciji. Šta drugo da očekujete od osobe koja je Srbiju pretvorila u zemlju monologa i proterala dijalog.

  7. Ma šta će opozicija. Može unutrašnji dijalog i eto pozicija i opozicija.

  8. A kad ćeš ti da shvatiš da je država važnija od tvog opstanka na vlasti? Više od 10 godina kršiš Ustav, radiš sve na svoju ruku i uništavaš državne institucije a sad kao tražiš jedinstvo i pokušavaš da skineš sa sebe odgovornost za promašaje politike prema KiM! Teško da može!

  9. Како бруко имаш више образа да се појављује и лажеш.Све што тражи запад ти потписујеш да би сачувао своје постојање.

  10. Opozicija ako je prava opozicija svaki dan bi trazila ostavku zbog krsenja ustavnih ovlascenja. I to je jedino sto bi trebalo svaki dan da traze.

  11. Čik, neka se ovako „junači“ sa amerikenjcima, englezima, švabama, francuzima…!

  12. Uporno gurao i gurnuo Srbiju pod carističko-boljševičku čizmu. Sad pritiska i zapadna hidraulična presa. Šta sad? I kuda?

  13. Dakle njemu je bitnije blatiti opoziciju i čuvati lični rejting. Kosovo i srpski narod je prodao već.

  14. kada je i kome to poslao poziv za konsultacije???? Njemu i ne treba nikakav povod da po nekome pljuje, pogotovo po opoziciji. Nego, koliko je 2012.g. bilo institucija Države Srbije na Kosovo i Metohiji, ili bar severnom delu, a koliko danas??? Ko ih je ukinuo – Đilas možda??!!!

  15. Ja živim u Srbiji. Nemačka i Francuska me ne interesuju osim da nam plate štetu iz 99. Srbine, koji je je plan države Srbije?

  16. Ne odgovara mu opozicijono javno mišljenje i sa istim sukobljavanje pred njegovim nacionalnim televizijama..to je ukratko to.Zašto bi on na neočekivana i neznana pitanja odgovarao..jednostavno čovek ide na sigurno.

  17. Javnost mora videti originalni predlog francudkog I nemackog lidera…Vucic, po svom obicaju, stvara „maglu“ I poziva se na nekakvu tajnost!? Za mene je takav postupak laz I obmana javnosti!

  18. Ма велеиздајника одмах у затвор на доживотну робију…

  19. Definitivno retorika s početka 90-ih. Glavni začetnik jada i problema našem narodu.

  20. Konacno svatio da drzava nije igracka a ni partija vec DRZAVA kojom treba upravljati pametno znalacki, pozdrav

  21. Opozicija bi trebala da se bori sada za Srbiju kao i Vucic pa na sledecim izborima da imsju neke rezultate.

  22. Do sada je sve rešavao bez opozicije, državnih institucija i naroda, a zašto mu je sada iko potreban. Samo neka nastavi…!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.