Nova Srbija: Izlazimo na izbore iako nisu obezbeđeni odgovarajući uslovi

Ostavite komentar


  1. Malo Vam je 20 godina vlasti u Čačku i 16 u republici, pa cete jos da dosluzite, do poslednjeg daha. Razumem generala Stojanovica, njemu su obecali mesto sefa BIA, pa su ga ispalili jer je nadjacao krusevacki klan iz Trajala, mada mi uopste nije jasno kako je general mislio da bude i sef vojne i sef civilne obavestajne sluzbe. To je prosto neprirodno.
    Da li su nasi politicki kapaciteti toliko oskudni da non-stop recikliramo jedne te iste kadrove, koji se ni prvi put nisu proslavili. Ili glupa srpska duboka drzava stvarno fantazira da ce demokratski kandidat Bajden da pobedi Trampa 3.novembra. Nema nama spasa. Zar stvarno u Srbiji ne mogu da se izaberu 100 novih lidera koji bi pravili konekciju sa Trampovom ekipom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.