Nova stranka: Fašizam u Srbiji, od fizičkog do verbalnog

Ostavite komentar


  1. … SVI Svi svi … A NIKOM PONIKOSE !!! (Nista Od Programa – samo pljuvanje jedni po drugima) TUGA !!!

  2. Komunisti urlaju *fasizam* kad se ne krste i ne kunu u *druga Boga*.
    Brozov unuk u skupstini je fasista?

    1. Ivane on je komunofašista jer je u Srbijici ovakav projekat osmislila vlasna familija koja je ostala obezglavljena posle smrti njegovog starog japeka, ali dovoljno luda da smisli ovakav zločinački poduhvat za jednu malu naciju kao što je srpska. Dalje je sve bilo istorija…

  3. Iz Instrukcije pukovnika Mihailovića crnogorskim i bosanskim četnicima s kraja 1941. godine: Stvoriti veliku Srbiju u granicama Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Kosovo, Vojvodina, Makedonija … očišćenju od narodnih manjima i nenacionalnih elemenata. Jedna od posledica je genocid prema Bošnjacima na istim onim teritorijama na kojima je počinjen 1995. Mihailovića i njegov pokret su rehabilitovale DS, DSS, SPO, SRS. Znači, Živkoviću, nemaš pravo ti da pričaš o fašizmu u Srbiji. Kako se danas čini, o tome imaju pravo da pričaju samo Čeda i Čanak.

    1. Da li ti je ove, navodno dražine, instrukcije doturio lično pokojni joža ili njegovi potomci?

  4. Po ovome bih rekao da govorite da se borite protiv fašizma. Izgleda da je to sve samo na rečima, jer dokle god podržavate Boška Obradovića i Đilasa i njihovo nasilje kako verbalno tako i fizičko vi se ne borite protiv fašizma, već otvoreno ga podržavate i promovišete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.