Nova stranka: Po kojim kriterijumima su birane privremene bolnice

Ostavite komentar


  1. odluke kao i mnoge ostale a nazalost i verovatno mnoge buduce ove vlade doneta na “ o ruk
    . licno, da ne duzim obrazlaganje, smatram da je sajamska hala „dvostruka“ sa tri nivoa daleko bolja bila za privremenu bolnicu

  2. Kineski eksperti su procenili i dali preporuke kao i ocenili izolovane bolnice kao jedini nacin u borbi sa virusom kako bi se suzbio a zarazeni izolovali. Kapaciteti se brzo pune i virus brzinom siri…Nepotrebne su insiluacije Nove stranke u kriznom periodu naroda Srbije.

    1. U pravu si, u diktaturi nije potrebna nikakva odluka strucnih ni bilo cije misljenje vec odluku donosi vrhovni vodka.

    2. Auu, bre sendvicari, gde vas samo nadjose tako nepismene?!!! Ima li bre neki medju vama da ume da sastavi jednu prosto prosirenu recenicu, a da ima nekog smisla i da usput nema ocajnih pravopisnih gresaka? Aman! Da ne pominjem slozene recenice, to bi vec bila naucna fantastika.

  3. Privremene bolnice nisu birane sigurno po kriterijumu nasumicnog biranja. Svako mesto je izabrano planski i pod savetima strucnjaka kako nasih tako i kineskih, da bi svaka zarazena osoba mogla da se izoluje i da joj se pruzi adekvatno lecenje. Nova stranka ne mora da se trudi da kida svoje zivce oko toga, postoje strucnjaci koji ce brinuti umesto njih.

    1. To nije bolnica, to je logor, dragi Vanja. Treba doneti sopstvenu krevetninu, lekove, sapun. A Vulin kaze: „Bice vojnicka disciplina, dizanje u 6 ili 6.30.“ U kojoj se to bolnici dizu u 6 sati. I sta onda da rade. Ako izadju, tj. mogu da ustanu, docekace ih napolju oni Vulinovi da dugim cevima, dragi Vanja.

  4. Uvaženi g. Živkoviću,lideru Nove stranke. Kažete da u vanrednom stanju mora da se donose odluke transpartne ,da to čini vlada,što mopže da bude OK. Znajte da su ovde sati u pitanju, t vam je jasno,.Uzgred, kada ste Vi preuzeli palicu premijera ,u vreme vanrednog stanja koje stze vi doneli, sve ste radili transpereetno….Hajde da se ne zezamo, 13.000 ste uhapsili, provesuiramno manje od 50.Dakle, ne pričajte svašta, ima onih koji Vas se sećaju,kao i Vaših poteza.

    1. “transpereetno“??? Sto si nervozan? Polako zvaci, sa razumevanjem, da se ne zagrcnes…

  5. Po kriterijumu hitnosti i kapaciteta . Ako ne pomažete, molim vas nemojte odmagati besmislenim pitanjima

  6. To u jednom dahu izvali „dr Živkovič“ i ostade živ … Ajmeee, ostaće nama Vučić doživotni predsednik pored takve konkurencije.

  7. Dok se neki bore da ocuvaju zivote drugi su se zabrinuli da li postoje svi papiri. Kakav smo mi narod. Kineski strucnjaci su pomogli oko izbora. Oni imaju dovoljno iskustva da znaju sta je najbolje. Zar nije to dovoljno?

    1. Tacno Kinezi imaju najvise iskustva u disciplinovanju svoga naroda pa makar i gazili tenkovima nedisciplinovane.

  8. Po istim kriterijumima po kojima je Pinoce birao objekte za svoje zatvore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.